Werken bij Delhaize? Da’s samen zorgen voor de smakelijkste feesten.

Laat het feest beginnen! Dit jaar betekende de ‘goede gezondheid’-wens nog meer dan anders. Want eindelijk konden we de feesten weer samen vieren! De heerlijke kwaliteitsproducten, inspirerende gerechten, deco-ideeën, handige services en uitzonderlijke feestpromo’s voor onze klanten, daar zorgden onze 16.000 medewerkers voor. Van in de winkels en onze ondersteunende diensten tot in onze distributiecentra. Bij Delhaize hebben we veel verschillende jobs. Dus geef jezelf een mooi cadeau en ontdek snel meer over onze verschillende afdelingen, want misschien is een job bij Delhaize ook wel iets voor jou?

 

Magische feestmenu’s om van te smullen door onze medewerkers in de winkel

Hoe feest je vegetarisch? Hoe kies je de beste wijn? Dat zijn vragen die onze medewerkers maar al te graag oplosten. In onze winkels werken (assistant) store managers die zorgen dat de cijfers kloppen en die het team leiden. Maar ook beenhouwers die heerlijk kwaliteitsvlees versnijden, verkoopmedewerkers die zorgen voor een magische winkelervaring voor onze klanten en (assistent) afdelingsverantwoordelijken die rayons zoals zuivel of charcuterie leiden. Zo zorgden onze medewerkers tijdens de eindejaarsperiode dat al dat lekkers én zo’n 2.000.000 oesters op de feesttafel van onze klanten raakten.

 

De heerlijkste producten om uit te kiezen dankzij onze medewerkers uit de logistiek 

Om de ingrediënten voor de feestmenu’s tot in de winkel te krijgen, konden we rekenen op onze medewerkers uit de logistiek. En in onze logistiek beweegt het, da’s zeker. In onze distributiecentra in Zellik en Ninove komen alle producten van onze leveranciers toe. Maar voor de ovenhapjes in de buik van Jorinde kunnen verdwijnen, is er nog een hele weg te gaan. Onze sourcing managers gaan op zoek naar de beste kwaliteit en onderhandelen met onze leveranciers over de prijs. Eens de producten aangekomen zijn in onze distributiecentra, gaan teamleaders, bereiders, onderhoudstechniekers, operations coordinators, operations managers … aan de slag om alle producten klaar te maken voor levering. Onze chauffeurs brachten de ovenhapjes van Jorinde naar de winkel, zodat zij ze in haar karretje kon leggen. Al die medewerkers samen zorgden voor zo’n 1.000 winkel leveringen per dag.

 

Smakelijke feesten dankzij onze medewerkers uit de ondersteunende diensten 

Dat onze klanten online shoppen op Delhaize.be of de lekkerste inspiratie krijgen door ons magazine, daar zorgen onze medewerkers van de ondersteunende diensten voor. 1.468 medewerkers in departementen zoals finance, HR, IT en legal staan klaar om elkaar en onze klanten te helpen om evenwichtig en lekker te eten. En heb je onze televisiespot voor het eindejaar gezien? Daar zat marketing voor iets tussen. Zo zorgden we bij Delhaize voor een knallend eindejaar. En knallen deed het, want er kwamen zo’n 850.000 flessen cava op de feesttafels van onze klanten.

 

 

Zorg jij binnenkort mee ook voor smakelijke feesten, heerlijke feestmenu’s en de heerlijkste producten? Ontdek meer over werken bij Delhaize en over onze jobs.