België

WIJNBOTTELARIJ ASSE 

Bij Finance zijn we niet verliefd op cijfers, wel op de analyse achter de cijfers. En dol op die analyses verbinden aan onze strategie. Want bij Finance kom je in aanraking met gigantisch veel andere departementen.

Kop

Lorem, ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Amet nobis odio deserunt unde omnis atque nostrum natus aspernatur dolorem cumque, repudiandae ex odit iusto nemo officia consectetur facilis? Nulla, rem.

HET START BIJ JOU IN DE WIJNBOTTELARIJ IN ASSE   

Onze wijnbottelarij in Asse is de grootste van de Benelux! Jaarlijks gaat hier 36 miljoen liter wijn in flessen. Dat is gelijk aan de inhoud van zo’n 14 olympische zwembaden. Al bijna 150 jaar bottelen we onze wijn zelf. Voor onze Delhaize winkels, maar ook voor de winkels van Albert Heijn. Onze wijnbottelarij is een interessante werkplek waar we met de nieuwste technologieën werken. Schol!  
 
De lekkerste en beste wijnen van in onze wijnbottelarij tot in de winkelrekken krijgen?  Dat start bij ons. Binnenkort ook bij jou? Bekijk onze vacatures in onze wijnbottelarij in Asse.

ZO ZIET ONZE WIJNBOTTELARIJ IN ASSE ERUIT

Kies je voor een job in onze wijnbottelarij in Asse, dan krijg je hier al een voorsmaakje van je werkplek. En je collega’s. Stuk voor stuk mensen met gouden handen en verzetters van mooi werk. Zorgen dat onze klanten hun winkelkarretje kunnen vullen met lekker en goed eten? Het start bij hen.
Tekst van de kaart

ALLE JOBS IN DE WIJNBOTTELARIJ

Bekijk hieronder al onze jobs in de wijnbottelarij.

DE WAARHEID KOMT UIT DE MOND VAN DE MEDEWERKER  

Wij kunnen je zeggen dat het een goed idee is om bij Delhaize te komen werken. Maar onze eigen medewerkers kunnen dat nog nét iets beter. We zorgen voor eten op 't bord van 5 miljoen klanten. Dat zorgt voor heel wat straffe verhalen.
Lorem Ipsum

Koen | Director wijnbottelarij

"Expertise en passie. Dat is wat mij energie geeft! En in de wijnbottelarij van Delhaize heb ik dat gevonden. Er zit ongelooflijk veel kennis in dit bedrijf en in de medewerkers van de wijnbottelarij. Alleen ben ik niets, maar samen produceren we de beste wijnen van de markt."
Lorem Ipsum

Hervé | Production & Technics Manager wijnbottelarij

"In 2022 opende we in Asse de grootste wijnbottelarij van de Benelux! Fantastisch om een gebouw zoals dit te hebben. Ons doel is om de beste wijnen in de juiste hoeveelheden op het juiste moment te produceren. Aan een juiste prijs voor onze klanten, natuurlijk. 

 

Het allerleukste is om onze geproduceerde wijn onze wijnbottelarij te zien buitengaan. En daarna in de winkel komen, al onze flessen zien liggen, en weten dat ze bij onze klanten op tafel komen.”

Lorem Ipsum

Manuel en Salvatore | Operatoren  wijnbottelarij

“Tijdens de Open Bedrijvendag konden onze families de nieuwe wijnbottelarij bezoeken. Zo konden we ze meteen onze werkplek tonen. Onze papa, die ook bij Delhaize gewerkt heeft, was onder de indruk. Dat was leuk! Het is een mooi gebouw waar wat daglicht binnenkomt. Dat maakt het werk meteen aangenamer. 

 

We hebben samen al zo’n 50 jaar werkervaring bij Delhaize. Kwaliteit en precisie is belangrijk in onze job als operator in de wijnbottelarij. Als we in de winkel zijn, komt het weleens voor dat we de flessen wijn bekijken: zit de kurk goed vast, is het etiket goed geplakt? We zijn trots op wat we doen en willen alleen kwaliteit leveren."

ONZE WIJNBOTTELARIJ AAN HET WERK

Nieuwsgierig naar de binnenkant van onze mooie wijnbottelarij? In de video krijg je een snelle blik achter de schermen.
Transcript

ONZE JOBDOMEINEN

Bij Delhaize kan je in verschillende domeinen werken. Klik op de foto van een jobdomein om er meer over te ontdekken.
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures

Kop

Er zijn veel variaties van passages van Lorem Ipsum beschikbaar, maar de meeste hebben op de een of andere manier verandering ondergaan, door geïnjecteerde humor of willekeurige woorden die er niet eens een beetje geloofwaardig uitzien.

OVER WERKEN BIJ DELHAIZE   

Bij Delhaize kan je werken op ons hoofdkantoor, in één van de distributiecentra of in de wijnbottelarij. Samen doen we er alles aan om lekker en gezond eten op het bord van 5 miljoen klanten te krijgen. Want het start bij ons.
Verenigde Staten

OP ZOEK NAAR ANTWOORDEN?
VRAAG MAAR RAAK.

Heb je een vraag? Kijk eerst maar even bij onze FAQ's. Wie weet vind je daar meteen het antwoord!
Toch nog een andere vraag? Contacteer onze recruiters.