België

STRATEGY

Bij Strategy zijn we gefocust op de toekomst. En op hoe Delhaize relevant kan blijven. Vandaag en de komende jaren. Dat doen we door een strategische visie te ontwikkelen met de juiste prioriteiten. Cruciaal voor onze afdeling? Begrijpen wat er beweegt in de maatschappij en bij onze klanten.

Kop

Lorem, ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Amet nobis odio deserunt unde omnis atque nostrum natus aspernatur dolorem cumque, repudiandae ex odit iusto nemo officia consectetur facilis? Nulla, rem.

UITDAGENDE JOBS IN STRATEGY BIJ DELHAIZE?
REKEN MAAR VAN YES!

Het team van Strategie bij Delhaize bestaat uit scherpzinnige denkers die markttrends in het oog houden, verwachtingen van klanten onderzoeken en mee de richting van Delhaize bepalen. Dat doen ze door cijfers en feiten te combineren met creatief denken. In Strategy werk je samen met collega’s met al heel wat expertise in jobs zoals Strategy Manager, Consumer Insight Analyst en Location Intelligence Specialist. 
Card text

VACATURES IN STRATEGY

4 UITDAGINGEN VOOR EEN JOB IN STRATEGY

MEE DE TOEKOMST BEPALEN 

In Strategy geven we de toekomst van Delhaize mee vorm. Daarvoor houden we de verwachtingen van onze klanten en de evolutie daarvan nauwlettend in de gaten.

HET ONVOORSPELBARE PROBEREN VOORSPELLEN 

De grootste challenge is dat niemand een kristallen bol heeft om de toekomst te voorspellen en dat er veel verschillende antwoorden zijn op grote strategische vragen. Daarom focussen we op analyse en feiten om Delhaize richting te geven.  

WETEN WAT ONZE KLANTEN WILLEN  

Voor Strategy is het begrijpen van klantverwachtingen en het navigeren door de onvoorspelbaarheid van markttrends cruciaal. Dat doen we met een sterke nadruk op data-analyse en feiten. 

DE STRATEGIE TOT LEVEN BRENGEN

Eenmaal de strategische richting is bepaald, vertalen we die naar strategische programma's, doelen en initiatieven die de visie tastbaar maken binnen de hele organisatie. 

Heading

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even slightly believable.

OVER WERKEN BIJ DELHAIZE

Bij Delhaize kan je werken op ons hoofdkantoor, in één van onze distributiecentra of in de wijnbottelarij. Samen doen we er alles aan om lekker en gezond eten op het bord van 5 miljoen klanten te krijgen, want het start bij ons.
Verenigde Staten

OP ZOEK NAAR ANTWOORDEN?
VRAAG MAAR RAAK.

Heb je een vraag? Kijk eerst even bij onze FAQ's. Wie weet vind je daar meteen het antwoord!
Toch nog een andere vraag? Contacteer onze recruiters.