CONTACT EN VEELGESTELDE VRAGEN

Je zoekt het antwoord op een vraag? Da's langs hier! Je vindt het antwoord op veelgestelde vragen en op vragen waarvan je niet eens wist dat je ze had.

Kan je het juiste antwoord toch niet vinden? Neem dan contact op met één van onze recruiters.

ONZE RECRUITERS ZIJN ECHTE LEEUWEN, MAAR BIJTEN NIET

Of je nu bruist van vragen, ideeën hebt die je met ons wilt delen, of zin hebt in een babbel over jouw toekomst bij Delhaize, je bent hier aan het juiste adres! Want jouw vragen beantwoorden, dat start bij ons. Contacteer ons via: talentmobility@delhaize.be of via LinkedIn.
Lorem Ipsum

Saloua, Talent Mobility Partner

Het favoriete Delhaize product van Saloua?
Granola
Lorem Ipsum

Caroline, Talent Mobility Partner

Het favoriete Delhaize product van Caroline? Cookies
Lorem Ipsum

Dorien, Talent Mobility Partner

Het favoriete Delhaize product van Dorien?
Chips van kikkererwten
Lorem Ipsum

Lesley, Talent Mobility Partner

Het favoriete Delhaize product van Lesley?
Tomaten
Lorem Ipsum

Maya, Talent Mobility Assistant

Het favoriete Delhaize product van Maya?
Penne met arrabbiata saus
Lorem Ipsum

Thomas, Employer Branding Manager

Het favoriete Delhaize product van Thomas?
Yoghurt
Lorem Ipsum

Clio, Talent Mobility Manager

Het favoriete Delhaize product van Clio?
Prosecco wijn 

VEELGESTELDE VRAGEN

Lorem Ipsum is al sinds de jaren 1500 de standaard dummy-tekst in de industrie.

Werken bij Delhaize, dat is samenwerken met duizenden trotse leeuwen. We zijn fier op onze jobs en op onze jarenlange expertise. Werken bij Delhaize is elke dag de impact van je job voelen. Want samen zorgen we voor eten op het bord van 5 miljoen klanten per week. Dat er bij ons veel te beleven is, dat is zeker.

Neen. Op deze jobsite vind je vacatures en info over werken in de logistiek of het hoofdkantoor. Onze winkels worden uitgebaat door zelfstandigen en zijn uiteraard een cruciaal onderdeel van onze organisatie waar heel wat vacatures beschikbaar zijn. In onze winkel kan je werken als vaste medewerker, jobstudent of flexi-jobber. Voor meer informatie of specifieke vacatures neem je best contact op met de winkel waar je wil werken. 

Bij Delhaize vinden we het belangrijk dat we bij elkaar passen. En dat onze medewerkers hun job graag doen. Ga snel naar de ‘over Delhaize’ pagina en ontdek waarom je wel of niet bij Delhaize zou kunnen passen.

Bij Delhaize kan je werken op verschillende locaties zoals Asse, Ninove, Puurs en Vorst. Verder kan je werken op verschillende werkplekken zoals ons hoofdkantoor, gekoelde en niet-gekoelde distributiecentra en onze wijnbottelarij.

Start je bij Delhaize? Dan begint je avontuur met een inspirerende startdag, samen met alle nieuwe starters. Je krijgt een interactieve introductie tot Delhaize en je leert meteen al enkele van je nieuwe collega’s kennen. En we zorgen dat je, afhankelijk van je opdracht, de juiste tools hebt om goed te kunnen starten.

Absoluut! We geloven in de voortdurende ontwikkeling van mensen. Dat lukt volgens ons best op maat. Afhankelijk van je job krijg je de kans op verschillende opleidingen en het ontwikkelen van vaardigheden. Dat kan zowel in online cursussen als in workshops en hands-on trainingen. Je bespreekt je opleidingstraject met je leidinggevende.  

Zeker! Bij Delhaize groeien mensen niet alleen door binnen hun departement, maar ook over departementen heen. Verder maakt Delhaize ook deel uit van de internationale groep Ahold Delhaize. Er zijn dus ook internationale doorgroeimogelijkheden.

Delhaize is een tweetalig bedrijf. En op die diversiteit zijn we trots. We moedigen communicatie in beide talen dus aan. De ongeschreven regel is dat ieder zijn eigen taal spreekt, en je elkaar zo goed mogelijk probeert te helpen. Dus of je nu ‘bonjour’ of ‘goedendag’ zegt, dat maakt voor ons niet uit. 

Bij Delhaize vinden we gezond en evenwichtig eten voor onze klanten belangrijk. Maar ook voor onze medewerkers. Daarom krijg je als medewerker van Delhaize 10% personeelskorting in onze winkels.

Ja. Bij Delhaize werken heel wat mensen die gek zijn van eten. We zorgen voor onze medewerkers dan ook voor evenwichtige en lekkere maaltijden wanneer ze aan het werk zijn. Vol-au-vent met frietjes, een broodje met ham en kaas, vegetarische lasagne of een slaatje scampi, het zijn maar een paar voorbeelden van wat je elke dag kan eten. In onze verschillende bedrijfsrestaurants eet je goed aan kleine tarieven.

De beste service aan klanten leveren kan niet in elke functie van thuis. De policy voor thuiswerk is dus afhankelijk van je job. In de meeste jobs op het hoofdkantoor is twee dagen thuiswerken toegestaan.

SOLLICITEREN VOOR EEN JOB

Alle vacatures van Delhaize? Da's langs hier.

Zeker en vast. Je kan een mail sturen naar talentmobility@delhaize.be met je vraag over een vacature. 

Dat kan. Wil je op de hoogte blijven van alle kansen bij Delhaize? Schrijf je dan hier in de voor de job alert. Laat je e-mailadres achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe jobs.

Mogelijk wel. Geen nood, je moet niet al onze 20.000 producten kennen voor je start bij Delhaize. Afhankelijk van de job waarvoor je solliciteert, testen we je skills.

Dat kan. Zijn er meerdere jobs die je wel kan smaken en die bij je talenten passen? Solliciteer dan gerust voor meerdere functies.

SOLLICITATIEPROCES

Lorem Ipsum is al sinds de jaren 1500 de standaard dummy-tekst in de industrie.

Je sollicitatieproces is afhankelijk van de functie waarvoor je solliciteert. Maar meestal volgt onze sollicitatieprocedure deze flow:
1. Je solliciteert op de jobsite voor een functie die bij je past.
2. Onze recruiters bekijken je cv. Is er een match? Dan nodigen we je uit voor een eerste (digitale) gesprek.
3. Is er een klik? Dan leggen we je sollicitatie voor aan je toekomstige leidinggevende.
4. Ziet ook deze persoon potentieel? Dan volgt een tweede gesprek.
5. Was je tweede gesprek positief? Dan volgt een contractvoorstel.

Een eerste gesprek doe je met de recruiter. Deze persoon kent de job waar jij voor solliciteert en weet wat nodig is om de job te doen. Je hebt een (online) gesprek waarbij de recruiter samen met jou bekijkt of er een fit is met de job én met Delhaize als werkgever.

Je kan solliciteren zolang de vacature online staat. Waar wacht je nog op?

Proficiat! Je kan je al voorbereiden op het gesprek. Denk al na over je motivatie, kwaliteiten en werkpunten. Je kan Delhaize al beter leren kennen op deze site. Uiteraard is het belangrijk dat je gewoon jezelf blijft tijdens het gesprek.

Bij Delhaize werven we aan op basis van competenties, talenten en cultural fit, ongeacht leeftijd, geslacht, origine,... Als je bepaalde skills nog niet hebt, maar wel bij onze cultuur en organisatie past, kunnen we samen op zoek gaan naar jouw groeimogelijkheden.

Een overzichtelijke, volledige en aantrekkelijke CV is al een goede start. We willen in één oogopslag zien wie jij bent, wat jou professioneel bezig hield de afgelopen jaren en waarom jij onze volgende trotse leeuw zou moeten zijn. Geeft je ervaring een mooie match weer met de job waarvoor je solliciteert? Dan sta je al met één poot binnen!

Na het invullen en doorsturen van jouw sollicitatieformulier op deze jobsite krijg je een melding dat alles correct is verzonden.

DIVERSITEIT

Lorem Ipsum is al sinds de jaren 1500 de standaard dummy-tekst in de industrie.

Bij Delhaize staan we open voor iedereen. We hebben verschillende jobs voor verschillende mensen. En dan hebben we het niet alleen over mensen met technisch of academisch talent. Het gaat ook om de verscheidenheid aan culturen, geslachten, achtergronden, ervaringen en talenten. Een team aan diversiteitsexperten zorgt ervoor dat iedereen zich zoveel mogelijk thuis voelt. En wist je dat je bij Delhaize lid kan worden van verschillende diversiteitsnetwerken zoals Young Delhaize, Lion Pride of Diversity Network Ahold Delhaize? Deze netwerken komen geregeld samen voor fijne activiteiten.

Neen! Iedereen kan bij ons starten. Wist je dat bij Delhaize zo'n 77 nationaliteiten aan het werk zijn? Verschillende perspectieven vinden we net een sterkte. Wat wel belangrijk is, is dat je je voldoende kan uitdrukken tegen collega's.

STAGE OF STUDENTENJOB

Lorem Ipsum is al sinds de jaren 1500 de standaard dummy-tekst in de industrie.

Ja! Bij Delhaize houden we van vers. En dus ook van vers talent. Op onze jobsite kan je de stages die momenteel openstaan vinden. Zijn er momenteel geen stages? Laat je gegevens samen met je CV en motivatiebrief achter en stuur een mail naar talentmobility@delhaize.be. Vermeld zeker de periode van je stage en de afdeling waar je stage wil lopen.

Bij Delhaize hebben we verschillende jobdomeinen: van HR tot Logistics en van Marketing & Communications tot Finance. We hebben allerlei studentenjobs in veel verschillende domeinen.

We werken niet met een vast aantal stagiairs. Maar zoals je ondertussen wel weet, bij Delhaize start het bij jou. Dus merken we een goeie portie goesting en denken we dat jij een trotse leeuw kan worden? Dan ben jij misschien wel de ideale stagiair voor Delhaize. Stages kunnen bij verschillende departementen.

Om bij Delhaize te komen werken moet je niet écht kunnen brullen als een leeuw. Maar wat wel mooi meegenomen is, is een vleugje flexibiliteit en een snuifje goesting om te werken. Want bij Delhaize beweegt het. En als je daarbovenop ook nog een foodie bent, dan worden onze huidige collega’s en jij zeker vrienden. Klinkt als jouw ding? Stuur je cv naar talentmobility@delhaize.be

DATA & PERSOONSGEGEVENS

Lorem Ipsum is al sinds de jaren 1500 de standaard dummy-tekst in de industrie.

De GDPR-wetgeving bepaalde geen specifieke termijn, maar je privacy is belangrijk. Daarom houden we je gegevens 5 jaar bij. Dit in het kader van de discriminatiewetgeving, maar ook om de verzoeken die je stuurde te beheren. Daarnaast houden we je op de hoogte van alle vacatures die voor jou interessant kunnen zijn (na het verkrijgen van jouw toestemming). Zo kunnen we je bereiken als je de job hebt, maar ook wanneer we een andere functie hebben die bij je profiel past. Vink op je sollicitatieformulier zeker aan dat we je gegevens mogen bewaren, zo mis je geen enkele kans. Na de termijn van 5 jaar zullen je gegevens worden geanonimiseerd.

Onze DPO is bereikbaar via Dataprotection@delhaize.be

WAAR KAN JE ONS VINDEN?

Delhaize Le Lion / De Leeuw Comm.VA
Ons hoofdkantoor ligt in Asse.
Brusselsesteenweg 347, 1730 Asse

VOLG ONS EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE VACATURES

Volg ons op Instagram, Facebook en LinkedIn voor de nieuwste verhalen van medewerkers, updates en carrièrekansen.