Verenigde Staten

WERKEN BIJ DELHAIZE

Bij Delhaize zorg je mee voor eten op het bord van 5 miljoen klanten per week.
De fruitsla van Jeanne op woensdagnamiddag, de verrassing in de brooddoos van Omar en de vegan barbecue van Jonas, het start allemaal bij jou als medewerker van Delhaize. En voor een fijne job en werkplek zorgen, dat start bij ons als werkgever. Ontdek snel alles over onze jobs en over wie we zijn als werkgever.

Heading

Lorem, ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Amet nobis odio deserunt unde omnis atque nostrum natus aspernatur dolorem cumque, repudiandae ex odit iusto nemo officia consectetur facilis? Nulla, rem.

BIJ DELHAIZE START HET BIJ JOU

Mensen kunnen niet zonder eten, zoveel is zeker. Maar eten is ook een feest. Onze mooiste momenten met vrienden en familie zijn vaak verbonden met eten. Voor die momenten zorgen, da’s onze job bij Delhaize.


We zorgen dat Marie alle ingrediënten heeft om heerlijke pannenkoeken te bakken voor het verjaardagsfeestje van Cas, dat Hamza vers fruitsap heeft voor een ontbijt-op-bed-momentje en dat er chocolade is voor bij het sorry-voor-gisteren-momentje van Yasmina voor Pieter. Want die momenten starten bij ons.  
 

Van in onze distributiecentra en wijnbottelarij tot onze ondersteunende diensten: samen zorgen we ervoor dat onze klanten van goed eten en mooie momenten kunnen genieten. Iedere dag opnieuw. En dat willen we graag nog lang doen. 
 

Wist je dat Delhaize, met een geschiedenis van meer dan 150 jaar, de oudste supermarkt van ons land is? Dat we al zo lang bestaan komt onder andere door ons vermogen om ons aan te passen aan een steeds veranderende wereld. Dat geldt meer dan ooit voor de afgelopen tijd. Er is een hoop gebeurd en er zijn veel dingen veranderd.
 

Wat niet veranderd is? Onze zin om te blijven zorgen voor lekker en gezond eten in de karretjes, mandjes en tassen van onze klanten. Dat doen we met jong talent en beproefde expertise. Ieder van ons met een eigen cultuur, achtergrond, ervaring en talent. Dat maakt ons sterk. Dat maakt ons trotse leeuwen. #ProudToBeALion

ONZE COLLEGA'S VERTELLEN JE WAAR WE BIJ DELHAIZE AAN WERKEN


Een gezonde levensstijl, beter eten en een gezondere toekomst. Dat willen we bij Delhaize voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers. En wie beter dan onze eigen collega's om je te vertellen waar het volgens hen allemaal om draait, hoe ze dat beleven in hun job én dagelijks leven.

Afschrift

3 REDENEN WAAROM EEN JOB BIJ DELHAIZE IETS VOOR JOU IS

Is een job bij Delhaize een briljante zet voor jou? Ontdek 3 redenen waarom een job bij Delhaize iets voor jou is.

JE WIL IMPACT MAKEN

Bij Delhaize ben je deel van een groot team dat elke week voor eten op 't bord van 5 miljoen mensen zorgt. Jouw inzet draagt bij aan de onvergetelijke momenten voor onze klanten.

JE WIL GROEIEN EN ONTWIKKELEN

Met een rijke geschiedenis en een uitgebreid netwerk biedt Delhaize verschillende mogelijkheden om zowel persoonlijk als professioneel te groeien, zowel binnen België als internationaal. 

JE WIL SAMEN TROTS ZIJN OP WAT JE DOET

Bij Delhaize werken heel wat trotse leeuwen. Allemaal zijn ze proud to be a lion! We zijn fier op onze job en onze expertise. En zijn stuk voor stuk zot van goed en gezond eten. 

3 REDENEN WAAROM EEN JOB BIJ DELHAIZE NIETS VOOR JOU IS

Passen we toch niet helemaal bij elkaar? Ontdek 3 redenen waarom een job bij Delhaize niets voor jou is.

JE BENT EEN ROUTINE ZOEKER

Als je van een voorspelbare routine houdt, is Delhaize misschien te dynamisch voor je. Wij omarmen verandering en vernieuwing. 

JE BENT EEN SOLO SPELER

Zorgen voor eten op ‘t bord van 5 miljoen klanten per week, dat doe je niet alleen. Bij Delhaize draait alles om teamwork. Als je liever alleen werkt, zonder veel interactie met collega's, vind je onze werkomgeving wellicht te uitdagend.

JE BENT WEINIG FLEXIBEL

Onze sector is snel en constant in beweging. Flexibiliteit is een must. Als je moeite hebt met aanpassen aan veranderende omstandigheden, zijn we waarschijnlijk niet de ideale match. 

ONZE TROTSE LEEUWEN

Dit zijn onze trotse leeuwen. Bedenkers van fantastische ideeën. Knappe koppen. Mensen met gouden handen. Verzetters van mooi werk. Zorgen dat onze klanten hun winkelkarretje kunnen vullen met lekker en goed eten? Het start bij hen.

ALLE VACATURES BEKIJKEN?
DA'S LANGS HIER!

Receive up-to-the-minute job openings tailored just for you

ONZE JOBDOMEINEN

Fantastisch technisch inzicht, goochelaar met cijfers, sterk in strategie of nog een totaal ander talent? Er is vast wel een job bij Delhaize die bij je past. Klik op een jobdomein en ontdek alle mogelijkheden. 
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures

OVER AHOLD DELHAIZE

Wist je dat Delhaize deel uitmaakt van een familie sterke merken? Bedrijven verspreid over Europa, de Verenigde Staten en Indonesië. En al die merken samen, da’s Ahold Delhaize. 
Lorem Ipsum

10 LANDEN

Ahold Delhaize is actief in 10 landen. Werk je bij Delhaize, dan heb je meteen toegang tot een stevig netwerk aan internationale contacten en opportuniteiten.

Lorem Ipsum

18 STERKE MERKEN

In de Ahold Delhaize familie zitten naast Delhaize nog andere merken die je zeker kent. Zoals Bol.com of Albert Heijn bijvoorbeeld.
Lorem Ipsum

414.000 MEDEWERKERS

Opgeteld werken er bij Ahold Delhaize zo'n 414.000 mensen. Da's bijna evenveel als Antwerpen inwoners heeft.

Lorem Ipsum

60 MILJOEN KLANTEN ELKE WEEK

Elke week winkelen zo'n 60 miljoen klanten bij de merken van onze Ahold familie.

VOLG ONS EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE VACATURES

Wij kunnen vertellen waarom we vinden dat werken bij Delhaize een goed idee is. Maar wie dat best kan, zijn onze medewerkers. Daarom laten we hen graag aan het woord op onze socials. Volg ons op Instagram, Facebook en LinkedIn voor de nieuwste verhalen van medewerkers, updates en carrièrekansen.

SOLLICITEREN BIJ DELHAIZE OF ALLE VACATURES BEKIJKEN? DA'S LANGS HIER!

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Error voluptate architecto eaque, minus quis delectus adipisci.
United States

OP ZOEK NAAR ANTWOORDEN?
VRAAG MAAR RAAK.

Heb je een vraag? Kijk eerst even bij onze FAQ's. Wie weet vind je daar meteen het antwoord!
Toch nog een andere vraag? Contacteer onze recruiters.