België

HOOFDKANTOOR

Bij Finance zijn we niet verliefd op cijfers, wel op de analyse achter de cijfers. En dol op die analyses verbinden aan onze strategie. Want bij Finance kom je in aanraking met gigantisch veel andere departementen.

HET START BIJ JOU OP 'T HOOFDKANTOOR

Met innovatieve concepten, kwalitatieve producten, creatieve campagnes en vernieuwende acties helpen we onze klanten de weg naar Delhaize te vinden. Heb je onze Nutri-Score al gezien? Daar zitten de collega’s op ‘t hoofdkantoor voor iets tussen. Evenwichtige voeding aan een juiste prijs? Dat start bij ons. Binnenkort ook bij jou? Bekijk onze vacatures op ons hoofdkantoor.

ZO ZIET ONS HOOFDKANTOOR ERUIT

Kies je voor een job op ons hoofdkantoor, dan krijg je hier al een voorsmaakje van je werkplek. En je collega’s. Stuk voor stuk mensen met gouden handen en verzetters van mooi werk. Zorgen dat onze klanten hun winkelkarretje kunnen vullen met lekker en goed eten? Het start bij hen.
Tekst van de kaart

ALLE JOBS OP HET HOOFDKANTOOR 

Bekijk hieronder al onze jobs op het hoofdkantoor. 

ONS HOOFDKANTOOR AAN HET WERK

Dit zijn onze medewerkers van het hoofdkantoor. Samen zorgen ze dat onze klanten van gezond en lekker eten en drinken kunnen genieten. Want bij Delhaize start het bij jou.
Transcript
lorem ipsum

Lorem ipsum

Serge en Caroline geven je een rondleiding door ons hoofdkantoor in Asse.
Transcript
lorem ipsum

Lorem ipsum

Onze collega’s al eens aan het werk zien in Asse? We geven je een blik achter de schermen. 

DE WAARHEID KOMT UIT DE MOND VAN DE MEDEWERKER 

Wij kunnen je zeggen dat het een goed idee is om bij Delhaize te komen werken. Maar onze eigen medewerkers kunnen dat nog nét iets beter. We zorgen voor eten op 't bord van 5 miljoen klanten. Dat zorgt voor heel wat straffe verhalen. 
Lorem Ipsum

Liesbeth | Director Business Service Finance  

“Waarom ik al bijna 10 jaar bij Delhaize werk? Er is hier altijd verandering! Stilstaan, dat doen we niet en elke maand zijn er wel nieuwe projecten en uitdagingen. Die bevinden zich niet alleen in België. Bij Delhaize loopt er ook een Europees verhaal en ook op dat niveau werken we samen."
Lorem Ipsum

Lesley | Talent Mobility Partner 

“Delhaize is een bedrijf waar heel veel verschillende mensen werken. En natuurlijk werken hier ook veel mama’s en papa’s! Daar is ruimte voor. Ruimte om naast je job ook de balans te vinden in je eigen leven, gevuld met rollen en verantwoordelijkheden. Helemaal mee met ’t leven! Doordat je in sommige functies je werk zelf kan managen, lukt dat goed. Ik voel mij hier dan ook volledig geapprecieerd en in balans.” 
Lorem Ipsum

José | Building Maintenance Coordinator

"Als Facility Building Coördinator bij Delhaize, begint mijn dag om 7 uur 's ochtends. Ik heb een team van 4 mensen en samen zorgen we voor alle kantoorruimtes. Het is onze taak om oplossingen te vinden voor de uitdagingen waarmee onze collega's tijdens hun werk worden geconfronteerd. Over het algemeen zijn we er om te zorgen voor het welzijn van onze werknemers en we willen dat ze zich veilig en comfortabel voelen op het werk."

ONZE JOBDOMEINEN

Bij Delhaize kan je in verschillende domeinen werken. Klik op de foto van een jobdomein om er meer over te ontdekken.
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures

Kop

Er zijn veel variaties van passages van Lorem Ipsum beschikbaar, maar de meeste hebben op de een of andere manier verandering ondergaan, door geïnjecteerde humor of willekeurige woorden die er niet eens een beetje geloofwaardig uitzien.

OVER WERKEN BIJ DELHAIZE   

Bij Delhaize kan je werken op ons hoofdkantoor, in één van de distributiecentra of in de wijnbottelarij. Samen doen we er alles aan om lekker en gezond eten op het bord van 5 miljoen klanten te krijgen. Want het start bij ons.
Verenigde Staten

OP ZOEK NAAR ANTWOORDEN?
VRAAG MAAR RAAK.

Heb je een vraag? Kijk eerst even bij onze FAQ's. Wie weet vind je daar meteen het antwoord!
Toch nog een andere vraag? Contacteer onze recruiters.