België

MARKETING & COMMUNICATION

Onze radiospot al gehoord of onze reclame op televisie al gezien? Dat start bij Marketing & Communication. Of het nu gaat om het lanceren van nieuwe diensten, het bedenken van de volgende grote campagne, of het inspireren van onze klanten, zij doen het. Bij Marketing & Communication werken heel wat foodies die gepassioneerd zijn door lekker eten en door het Delhaize merk. 

Kop

Lorem, ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Amet nobis odio deserunt unde omnis atque nostrum natus aspernatur dolorem cumque, repudiandae ex odit iusto nemo officia consectetur facilis? Nulla, rem.

UITDAGENDE JOBS IN MARKETING & COMMUNICATION BIJ DELHAIZE?
REKEN MAAR VAN YES!

Als je kiest voor een job in Marketing & Communication bij Delhaize, krijg je niet alleen inspirerende collega's, maar ook de kans om het resultaat van je werk in het straatbeeld en op televisie te zien. Ons team bestaat uit creatieve en gedreven professionals die elke dag werken aan de bekendheid en perceptie van het merk Delhaize. Je werkt samen met collega’s met al heel wat expertise in jobs zoals Communication Expert, Brand Development Manager, en Content Specialist. 
Card text

VACATURES IN MARKETING & COMMUNICATION

4 UITDAGINGEN VOOR EEN JOB IN MARKETING & COMMUNICATION

CREATIEF EN STRATEGISCH DENKEN

Om onze merkstrategie te versterken en te innoveren in hoe we onze klanten en medewerkers bereiken en betrekken, gaan onze collega’s creatief aan de slag. Of het nu gaat om het lanceren van nieuwe diensten, het bedenken van het concept van de volgende grote campagne, of het vinden van nieuwe kanalen om onze klanten of collega’s te bereiken, de creativiteit van onze collega’s in Marketing & Communication kent weinig grenzen. 

WETEN WAT ONZE KLANTEN WILLEN

De wereld van marketing en communicatie is data-gedreven. Weten wat onze klanten willen, is dan ook belangrijk. Onze uitdaging? Het meten van de impact van campagnes, het analyseren van prestaties en het optimaliseren van onze aanpak voor maximale effectiviteit. Ons vermogen om insights te vertalen naar de juiste acties is cruciaal.

ONZE DUURZAME EN GEZONDE VISIE UITDRAGEN

Bij Delhaize gaan we voor beter leven, beter eten, en een betere planeet. Dat willen we voor onze klanten én onze collega’s. Die boodschap dragen onze collega’s van Marketing & Communication elke dag mee uit extern en intern.

AUTHENTIEKE VERHALEN VERTELLEN

Bij Delhaize spreken we graag de taal van onze klant. Dat wil zeggen dat we mee zijn met ‘t leven. Wat speelt er in de maatschappij? Waar liggen onze klanten van wakker? Elk stuk content, elke campagne moet onze klanten niet alleen aanspreken maar ook inspireren.

MARKETING & COMMUNICATION AAN HET WERK

In deze video's krijg je een snelle blik achter de schermen bij Marketing & Communication. 
Transcript
lorem ipsum

Lorem ipsum

Marion - Graphical & Internal Media Coordinator
 
Transcript
lorem ipsum

Lorem ipsum

Louise - Assortment Specialist
Joeri – Micro Macro Space Specialist

Heading

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even slightly believable.

OVER WERKEN BIJ DELHAIZE

Bij Delhaize kan je werken op ons hoofdkantoor, in één van de distributiecentra of in de wijnbottelarij. Samen doen we er alles aan om lekker en gezond eten op het bord van 5 miljoen klanten te krijgen. Want het start bij ons.
Verenigde Staten

OP ZOEK NAAR ANTWOORDEN?
VRAAG MAAR RAAK.

Heb je een vraag? Kijk eerst even bij onze FAQ's. Wie weet vind je daar meteen het antwoord!
Toch nog een andere vraag? Contacteer onze recruiters.