België

HR

Bij Delhaize willen we mee zijn met ‘t leven. En ook ons HR-beleid moet mee zijn met het leven van vandaag. Daar werkt ons HR-departement elke dag hard aan mee. Van werving en selectie tot onze mensen doen groeien en zorgen dat ze graag bij Delhaize werken. 

Kop

Lorem, ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Amet nobis odio deserunt unde omnis atque nostrum natus aspernatur dolorem cumque, repudiandae ex odit iusto nemo officia consectetur facilis? Nulla, rem.

UITDAGENDE JOBS IN HR BIJ DELHAIZE? DA'S ZEKER!

Zonder onze medewerkers liggen er geen producten in de winkelkarretjes van onze klanten. In HR zorg je dus ook mee voor eten op het bord van onze 5 miljoen klanten per week. Dat doe je door te zorgen dat de juiste medewerker op de juiste plaats zit, maar ook dat iedereen veilig zijn job kan uitoefenen. Met rollen variërend van HR Business Analyst en Safety Trainer tot Diversity & Inclusion Manager draag je bij aan een cultuur waarin iedereen zich gewaardeerd, begrepen en geïnspireerd voelt.
Card text

VACATURES IN HR

4 UITDAGINGEN VOOR EEN JOB IN HR

DIVERSITEIT EN INCLUSIE VOOROP

Diversiteit is een feit bij Delhaize. We werken elke dag samen met heel wat nationaliteiten bijvoorbeeld. We spreken Nederlands, maar ook Frans. In onze teams werken mama’s en papa’s of net mensen die al oma of opa zijn. In HR werken we hard om een omgeving te creëren waar iedereen zichzelf kan zijn en waar waardering voor verschillen centraal staat. 

TALENTONTWIKKELING EN -BEHOUD

Het juiste talent op de juiste plaats. Dat zorgt voor gelukkige medewerkers. En daar willen we bij Delhaize dan ook vol voor gaan. Door talent te spotten, maar ook door het te ontwikkelen en te behouden. Da’s een dagelijkse uitdaging waarbij je direct bijdraagt aan de groei van onze mensen en ons bedrijf.

CULTUUR ALS KOMPAS

Bij Delhaize zeggen we al lachend weleens dat we allemaal de leeuw in de buik hebben. Onze mensen zijn fiere leeuwen die trots zijn op hun job. In HR werk je mee aan onze cultuur en ben je voortdurend bezig met het afstemmen van het beleid op de behoeften van al die fiere medewerkers. 

VERANDERING IN GOEDE BANEN LEIDEN

Om elke week opnieuw te zorgen voor eten op het bord van 5 miljoen klanten, moet het soms snel gaan. In een snel veranderende retailomgeving, is het begeleiden van verandering een constante in HR. Of het nu gaat om het implementeren van nieuwe systemen of processen, jouw bijdrage helpt ons vooruit.

HR AAN HET WERK

In deze video krijg je een snelle blik achter de schermen bij HR. 
Transcript

Heading

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even slightly believable.

OVER WERKEN BIJ DELHAIZE

Bij Delhaize kan je werken op ons hoofdkantoor, in één van onze distributiecentra of in de wijnbottelarij. Samen doen we er alles aan om lekker en gezond eten op het bord van 5 miljoen klanten te krijgen, want het start bij ons.
Verenigde Staten

OP ZOEK NAAR ANTWOORDEN?
VRAAG MAAR RAAK.

Heb je een vraag? Kijk eerst even bij onze FAQ's. Wie weet vind je daar meteen het antwoord!
Toch nog een andere vraag? Contacteer onze recruiters.