België

REAL ESTATE & FACILITY

Bij Delhaize draait het niet alleen om de producten die we verkopen, maar ook om de ruimtes waarin we die verkopen. Zonder winkels kunnen we geen klanten ontvangen. Bij Real Estate & Facility zorgen ze voor het beheer en onderhoud van onze panden.

Kop

Lorem, ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Amet nobis odio deserunt unde omnis atque nostrum natus aspernatur dolorem cumque, repudiandae ex odit iusto nemo officia consectetur facilis? Nulla, rem.

UITDAGENDE JOBS IN REAL ESTATE & FACILITY BIJ DELHAIZE?
REKEN MAAR VAN YES!

Real Estate & Facility zorgt dat de winkels en faciliteiten niet alleen functioneren, maar ook inspireren. Kom werken in een departement dat zorgt voor de perfecte omgeving voor klanten én medewerkers. 
Card text

VACATURES IN REAL ESTATE & FACILITY

4 UITDAGINGEN VOOR EEN JOB IN REAL ESTATE & FACILITY

WINKELS DIE MEE ZIJN MET 'T LEVEN

Bij Delhaize willen we winkels transformeren tot plaatsen waar klanten niet alleen komen voor hun dagelijkse boodschappen, maar ook voor een ervaring.  

WERKPLEKKEN DIE MEE ZIJN MET 'T LEVEN

Bij Delhaize geloven we dat een stimulerende en gezonde werkomgeving cruciaal is voor het welzijn en de productiviteit van onze werknemers. Ook da’s de uitdaging van Real Estate en Facility.  

EEN VLEUGJE INSPIRATIE

Winkels en faciliteiten moeten niet alleen functioneren, maar ook inspireren. Daarom besteden we aandacht aan esthetiek, sfeer en beleving. In onze winkels, distributiecentra én kantoren.  

FUNCTIONEEL EN VEILIG

In Real Estate en Facility voeren we vaak inspecties uit. Van elektrische systemen tot sanitair, ons interne team zorgt ervoor dat elk aspect van het gebouw goed functioneert. 

REAL ESTATE & FACILITY AAN HET WERK

In deze video krijg je een snelle blik achter de schermen bij Facility. 
Transcript

Heading

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even slightly believable.

OVER WERKEN BIJ DELHAIZE

Bij Delhaize kan je werken op ons hoofdkantoor, in één van de distributiecentra of in de wijnbottelarij. Samen doen we er alles aan om lekker en gezond eten op het bord van 5 miljoen klanten te krijgen. Want het start bij ons.  
Verenigde Staten

OP ZOEK NAAR ANTWOORDEN?
VRAAG MAAR RAAK.

Heb je een vraag? Kijk eerst even bij onze FAQ's. Wie weet vind je daar meteen het antwoord!
Toch nog een andere vraag? Contacteer onze recruiters.