België

SALES & COMMERCE

Bij Sales & Commerce moet het juist zijn! Want wij zorgen voor de juiste producten, van de juiste leveranciers, aan de juiste prijzen. Van mango’s, tomaten en komkommers, tot rijst en cornflakes of wc-papier en tandpasta.  

Kop

Lorem, ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Amet nobis odio deserunt unde omnis atque nostrum natus aspernatur dolorem cumque, repudiandae ex odit iusto nemo officia consectetur facilis? Nulla, rem.

UITDAGENDE JOBS IN SALES & COMMERCE BIJ DELHAIZE?
REKEN MAAR VAN YES!

We hebben bij Delhaize meer dan 18.000 producten. Die op de juiste manier op ‘t bord van onze klanten krijgen, is de uitdaging van Sales & Commerce. Ons team is altijd op zoek naar de juiste balans tussen kwaliteit, prijs en promotie. Je werkt samen met collega’s met al heel wat expertise in jobs zoals Category Expert, Sourcing Manager, Replenishment Specialist en Pricing Analyst. 
Card text

VACATURES IN SALES & COMMERCE

4 UITDAGINGEN VOOR EEN JOB IN FINANCE

MEE ZIJN MET 'T LEVEN

In Sales & Commerce bepalen we mee wat op ‘t bord van onze klanten ligt. Weten wat onze klanten willen én wat nieuw is in de markt, is dus belangrijk. 

VEEL EN GOEDE KEUZES AANBIEDEN

Nieuwe smaken, de lekkerste lokale producten en veel keuze. Bij Delhaize zijn we bekend om ons breed productgamma. Dat blijven aanvullen met de beste kwaliteit en de rest een stapje voor blijven, is een mooie uitdaging.

DUURZAME KEUZE AANBIEDEN

Bij Delhaize streven we niet alleen naar kwaliteit en variëteit, maar ook naar verantwoordelijkheid. Bij Sales & Commerce werken we dan ook aan producten die zo duurzaam mogelijk verpakt worden en kijken we met leveranciers hoe onze producten nog gezonder kunnen. 

ELKE DAG BIJLEREN

Of het nu tijdens een meeting, een 'lunch & learn' of een opleiding is, leren doe je hier elke dag. Van elkaar en van de job. 

SALES & COMMERCE AAN HET WERK

In deze video krijg je een snelle blik achter de schermen bij Sales & Commerce. 
Transcript

Heading

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even slightly believable.

OVER WERKEN BIJ DELHAIZE

Bij Delhaize kan je werken op ons hoofdkantoor, in één van onze distributiecentra of in de wijnbottelarij. Samen doen we er alles aan om lekker en gezond eten op het bord van 5 miljoen klanten te krijgen, want het start bij ons.
Verenigde Staten

OP ZOEK NAAR ANTWOORDEN?
VRAAG MAAR RAAK.

Heb je een vraag? Kijk eerst even bij onze FAQ's. Wie weet vind je daar meteen het antwoord!
Toch nog een andere vraag? Contacteer onze recruiters.