België

SUPPLY CHAIN & LOGISTICS  

Elke dag weer meer dan 18.000 verschillende producten tot bij meer dan 750 winkels brengen? Het start ook bij Supply Chain & Logistics. In onze verschillende distributiecentra in Ninove en Asse zorgen we dat klanten goed en evenwichtig eten in hun karretje en op hun bord kunnen leggen. 

Kop

Lorem, ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Amet nobis odio deserunt unde omnis atque nostrum natus aspernatur dolorem cumque, repudiandae ex odit iusto nemo officia consectetur facilis? Nulla, rem.

UITDAGENDE JOBS IN SUPPLY CHAIN & LOGISTICS BIJ DELHAIZE?
REKEN MAAR VAN YES!

Onze logistieke ketting is constant in beweging. We zorgen in onze hoogtechnologische distributiecentra dan ook voor een vlotte aanvoer, sortering, verdeling en bevoorrading. Je werkt samen met collega’s met al heel wat expertise in jobs zoals Teamcoördinator Logistiek en Data Warehouse Analyst.  
Card text

VACATURES IN SUPPLY CHAIN & LOGISTICS

4 UITDAGINGEN VOOR EEN JOB IN SUPPLY CHAIN & LOGISTICS

DE PRODUCTEN ZO VERS MOGELIJK TOT BIJ DE KLANT KRIJGEN

Een van onze grootste uitdagingen? Een zo kort mogelijke leadtime. Zo zorgen we dat de producten in onze winkels kraakvers zijn.  

ELKE DAG OPNIEUW

Met winkels die vaak 7 dagen per week open zijn, is het nodig dat onze logistiek ook 7 dagen per week draait. Je vindt in onze logistiek dan ook jobs in shiften. Handig, want zo kies je zelf welk werkritme het best bij jou past.  

FLEXIBILITEIT

Één ding is zeker: in onze logistiek beweegt het. Om de kwaliteit van onze producten in de winkel te garanderen, is onze supply chain flexibel. Werk je in Supply Chain & Logistics, dan krijg je hoe dan ook een job in een dynamische omgeving waar je beslissingen veel impact hebben.

SNEL ÉN KOSTENEFFICIËNT

Onze distributiecentra worden steeds technologischer. Het vinden van de meest efficiënte processen om de continue stroom van producten naar de winkel te ondersteunen, is dan ook een constante uitdaging. 

SUPPLY CHAIN & LOGISTICS AAN HET WERK

In deze video krijg je een snelle blik achter de schermen bij Supply Chain & Logistics. 
Transcript

Heading

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even slightly believable.

OVER WERKEN BIJ DELHAIZE 

Bij Delhaize kan je werken op ons hoofdkantoor, in één van de distributiecentra of in de wijnbottelarij. Samen doen we er alles aan om lekker en gezond eten op het bord van 5 miljoen klanten te krijgen. Want het start bij ons.  
Verenigde Staten

OP ZOEK NAAR ANTWOORDEN?
VRAAG MAAR RAAK.

Heb je een vraag? Kijk eerst even bij onze FAQ's. Wie weet vind je daar meteen het antwoord!
Toch nog een andere vraag? Contacteer onze recruiters.