België

OPERATIONS

Bij Operations zorgen we voor een magische winkelervaring voor onze klanten. Van het nemen van het winkelkarretje tot het afrekenen aan de kassa. We werken zij aan zij met winkelteams en uitbaters om klanten een fantastische winkelbeleving te bezorgen.

Kop

Lorem, ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Amet nobis odio deserunt unde omnis atque nostrum natus aspernatur dolorem cumque, repudiandae ex odit iusto nemo officia consectetur facilis? Nulla, rem.

UITDAGENDE JOBS IN OPERATIONS BIJ DELHAIZE?
REKEN MAAR VAN YES!

In Operations help je de winkels en de uitbaters om hun winkel draaiende te houden. Je ondersteunt met kennis en advies van besteltools tot promoties. Jouw werk zorgt ervoor dat elke Delhaize winkel niet alleen een plek is om boodschappen te doen, maar een beleving die klanten aantrekt en doet terugkomen.  Je werkt samen met collega’s met al heel wat expertise in jobs zoals Raadgevers, Store Care Agents, People & Performance Advisors en Retail Business Partners. 

Card text

VACATURES IN OPERATIONS

4 UITDAGINGEN VOOR EEN JOB IN OPERATIONS

MEE ZIJN MET 'T LEVEN

Bij Operations werkt een divers team van professionals. Stuk voor stuk staan ze dicht bij onze winkels en werken ze samen met al onze verschillende departementen bij Delhaize. Blijf je liever op je eiland zitten? Dan is een job in Operations waarschijnlijk niets voor jou. 

TOEKOMSTVISIE UITDRAGEN

Samen met de winkeluitbaters bepalen onze Operations de toekomst van elke winkel. Uitbaters ondersteunen en begeleiden bij het maken van keuzes om fijn en efficiënt te werken is dan ook een mooie uitdaging. 

ELKE DAG BIJLEREN

In Operations bieden we hands-on ondersteuning aan onze winkelmedewerkers en uitbaters. Daarom is het belangrijk om mee te blijven met wat er leeft binnen Delhaize en in de markt. Leren doe je hier dus elke dag. Van elkaar en on the job. 

HET GROTE GEHEEL BLIJVEN ZIEN

In Operations gaat het niet enkel om tools en promoties. Achter onze producten en winkelrekken zitten echte mensen. Zorgen dat de tools en processen de mensen ondersteunen, da’s onze uitdaging. 

OPERATIONS AAN HET WERK

In deze video krijg je een snelle blik achter de schermen bij Operations. 
Transcript

Heading

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even slightly believable.

OVER WERKEN BIJ DELHAIZE

Bij Delhaize kan je werken op ons hoofdkantoor, in één van de distributiecentra of in de wijnbottelarij. Samen doen we er alles aan om lekker en gezond eten op het bord van 5 miljoen klanten te krijgen. Want het start bij ons. 
Verenigde Staten

OP ZOEK NAAR ANTWOORDEN?
VRAAG MAAR RAAK.

Heb je een vraag? Kijk eerst even bij onze FAQ's. Wie weet vind je daar meteen het antwoord!
Toch nog een andere vraag? Contacteer onze recruiters.