België

LEGAL

Werken in Legal is saai? Fout! In onze Legal afdeling gaat het over meer dan alleen wetten en regels. Ons Legal departement ziet elke dag een gigantische verscheidenheid aan projecten: van contracten tot compliance en de gegevensbescherming van onze klanten. In Legal werk je samen met bijna elk ander departement. 

Kop

Lorem, ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Amet nobis odio deserunt unde omnis atque nostrum natus aspernatur dolorem cumque, repudiandae ex odit iusto nemo officia consectetur facilis? Nulla, rem.

UITDAGENDE JOBS IN LEGAL BIJ DELHAIZE?
REKEN MAAR VAN YES!

Of het nu gaat over GDPR-trainingen, het bijhouden van nieuwe wetgeving, of het beheren van contracten voor nieuwe winkelopeningen, het werk binnen Legal is altijd divers en essentieel. Je werkt samen met collega’s met al heel wat expertise in jobs zoals Legal Advisor en Loss Prevention & Security Manager. 
Card text

VACATURES IN LEGAL

4 UITDAGINGEN VOOR EEN JOB IN LEGAL

MEE ZIJN MET 'T LEVEN

Bij Legal werkt een divers team van professionals. En die moeten mee blijven met ‘t leven.  Mee met nieuwe regelgevingen van vandaag. Bij Legal ben je dus altijd nog aan het bijleren.

DEZELFDE TAAL SPREKEN ALS ONZE COLLEGA'S

Niet iedereen is meteen mee met Legal vakjargon. De dingen helder kunnen overbrengen naar onze collega’s is dan ook belangrijk. 

PRIORITEITEN STELLEN

De grootste uitdaging? Weten welke taken de hoogste urgentie hebben. In retail kan het al eens snel gaan. Vlot maar correct advies is dan enorm belangrijk. Bij Legal staan we altijd klaar om snel en effectief te handelen, want dat is cruciaal.  

HET GROTE GEHEEL BLIJVEN ZIEN

Legal werkt nauw samen met alle afdelingen, we zijn een essentiële schakel om Delhaize vooruit te helpen. Het gaat niet alleen om de wet naleven, maar ook om bijdragen aan de algemene strategie en doelen van Delhaize.

LEGAL AAN HET WERK

In deze video krijg je een snelle blik achter de schermen bij Legal. 
Transcript

Heading

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even slightly believable.

OVER WERKEN BIJ DELHAIZE

Bij Delhaize kan je werken op ons hoofdkantoor, in één van de distributiecentra of in de wijnbottelarij. Samen doen we er alles aan om lekker en gezond eten op het bord van 5 miljoen klanten te krijgen. Want het start bij ons. 
Verenigde Staten

OP ZOEK NAAR ANTWOORDEN?
VRAAG MAAR RAAK.

Heb je een vraag? Kijk eerst even bij onze FAQ's. Wie weet vind je daar meteen het antwoord!
Toch nog een andere vraag? Contacteer onze recruiters.