België

DISTRIBUTIECENTRUM VERSE
PRODUCTEN ASSE

Bij Finance zijn we niet verliefd op cijfers, wel op de analyse achter de cijfers. En dol op die analyses verbinden aan onze strategie. Want bij Finance kom je in aanraking met gigantisch veel andere departementen.

Kop

Lorem, ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Amet nobis odio deserunt unde omnis atque nostrum natus aspernatur dolorem cumque, repudiandae ex odit iusto nemo officia consectetur facilis? Nulla, rem.

HET START BIJ JOU IN ONS DISTRIBUTIECENTRUM VERSE PRODUCTEN IN ASSE   

De producten van onze leveranciers tot in onze winkels krijgen, dat is wat we in ons distributiecentrum in Asse doen. Vanuit dit gekoelde distributiecentrum, worden alle winkels van Delhaize voorzien van groenten, zuivel, fruit en vlees. Verse producten dus. Daarom werken we in dit gekoeld distributiecentrum bij een temperatuur van 2°.  

 

Lekkere en gezonde producten van ons distributiecentrum in de winkelrekken krijgen? Dat start bij ons. Binnenkort ook bij jou? Bekijk onze vacatures in distributiecentrum verse producten Asse. 

ZO ZIET ONS DISTRIBUTIECENTRUM VERSE PRODUCTEN IN ASSE ERUIT

Kies je voor een job in ons distributiecentrum verse producten in Asse, dan krijg je hier al een voorsmaakje van je werkplek. En je collega’s. Stuk voor stuk mensen met gouden handen en verzetters van mooi werk. Zorgen dat onze klanten hun winkelkarretje kunnen vullen met lekker en vers eten? Het start bij hen.  
Tekst van de kaart

ALLE JOBS IN HET DISTRIBUTIECENTRUM VERSE VOEDING ASSE

Bekijk hieronder al onze jobs in distributiecentrum verse voeding Asse.

DE WAARHEID KOMT UIT DE MOND VAN DE MEDEWERKER  

Wij kunnen je zeggen dat het een goed idee is om bij Delhaize te komen werken. Maar onze eigen medewerkers kunnen dat nog nét iets beter. We zorgen voor eten op 't bord van 5 miljoen klanten. Dat zorgt voor heel wat straffe verhalen.
Lorem Ipsum

Kevin | Teamcoördinator

"Bij Delhaize kan je bouwen aan een carrière. Ik heb de kans gekregen om al heel wat verschillende jobs bij Delhaize te doen. Ik startte als bereider en kreeg ondertussen al de kans om Teamcoördinator te worden. Maar je bouwt hier ook aan connecties en vriendschappen. Zo ben ik eens naar een Afrikaanse trouw van een collega geweest. Heel fijn om dat eens mee te maken. Zo leer je nog meer over je collega’s én over verschillende culturen."
Lorem Ipsum

Melissa | Logistiek Bediende 

"Op mijn 17 ben ik bij Delhaize begonnen. Ik had toen nog niet verwacht dat ik hier na meer dan 18 jaar nog steeds zou werken. Samen met mijn collega's zorg ik ervoor dat alles op tijd in de vrachtwagens wordt geladen. Die moeten elke dag precies op tijd en met de juiste voorraad vertrekken. Hoe meer er te doen is, hoe leuker ik mijn werk vind."

DISTRIBUTIECENTRUM VERSE VOEDING ASSE AAN HET WERK

Dit zijn onze medewerkers van distributiecentrum verse voeding Asse. Samen zorgen ze ervoor dat onze klanten van gezond en lekker eten en drinken kunnen genieten. Want bij Delhaize start het bij jou.
Transcript

ONZE JOBDOMEINEN

Bij Delhaize kan je in verschillende domeinen werken. Klik op de foto van een jobdomein om er meer over te ontdekken.
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures

Kop

Er zijn veel variaties van passages van Lorem Ipsum beschikbaar, maar de meeste hebben op de een of andere manier verandering ondergaan, door geïnjecteerde humor of willekeurige woorden die er niet eens een beetje geloofwaardig uitzien.

OVER WERKEN BIJ DELHAIZE   

Bij Delhaize kan je werken op ons hoofdkantoor, in één van onze distributiecentra of in de wijnbottelarij. Samen doen we er alles aan om lekker en gezond eten op het bord van 5 miljoen klanten te krijgen, want het start bij ons.
Verenigde Staten

OP ZOEK NAAR ANTWOORDEN?
VRAAG MAAR RAAK.

Heb je een vraag? Kijk eerst even bij onze FAQ's. Wie weet vind je daar meteen het antwoord!
Toch nog een andere vraag? Contacteer onze recruiters.