België

DISTRIBUTIECENTRUM
DROGE VOEDING ASSE

Bij Finance zijn we niet verliefd op cijfers, wel op de analyse achter de cijfers. En dol op die analyses verbinden aan onze strategie. Want bij Finance kom je in aanraking met gigantisch veel andere departementen.

HET START BIJ JOU IN ONZE DISTRIBUTIECENTRA DROGE VOEDING ASSE 

In Asse staan verschillende distributiecentra waar we op kamertemperatuur met droge voeding werken. En we blijven uitbreiden. Vanuit onze distributiecentra vertrekken elke dag heel wat vrachtwagens naar de winkels met producten zoals chips, koffie, peper en zout.  
 
Lekkere en gezonde producten van ons distributiecentrum in de winkelrekken krijgen? Dat start bij ons. Binnenkort ook bij jou? Bekijk onze vacatures in de distributiecentra droge voeding Asse.

ZO ZIEN ONZE DISTRIBUTIECENTRA DROGE VOEDING ASSE ERUIT

Kies je voor een job in onze distributiecentra droge voeding in Asse, dan krijg je hier al een voorsmaakje van je werkplek. En je collega’s. Stuk voor stuk mensen met gouden handen en verzetters van mooi werk. Zorgen dat onze klanten hun winkelkarretje kunnen vullen met lekker en goed eten? Het start bij hen.
Tekst van de kaart

ALLE JOBS IN DE DISTRIBUTIECENTRA DROGE VOEDING ASSE

Bekijk hieronder al onze jobs in de distributiecentra droge voeding Asse.

DE WAARHEID KOMT UIT DE MOND VAN DE MEDEWERKER  

Wij kunnen je zeggen dat het een goed idee is om bij Delhaize te komen werken. Maar onze eigen medewerkers kunnen dat nog nét iets beter. We zorgen voor eten op 't bord van 5 miljoen klanten. Dat zorgt voor heel wat straffe verhalen.  
Lorem Ipsum

David | Logistiek bediende

“In de 20 jaar dat ik bij Delhaize werk, ben ik nog nooit met tegengoesting komen werken. Ik ben begonnen als bereider in de logistiek en heb ondertussen heel wat jobs bij Delhaize gedaan. Bij Delhaize kan dat. Fijn, want zo blijf je in beweging en leer je bij. Van elke job heb ik weer nieuwe dingen geleerd. En in elke job heb ik nieuwe mensen ontmoet. Het hoogtepunt uit mijn tijd bij Delhaize? Het grote 150-jarig Delhaizefeest! Wat de meesten bij Tomorrowland terugvinden, vinden wij op het feest van Delhaize.”  
Lorem Ipsum

Annie | Operations Coördinator  

“Ik ben de enige vrouwelijke Operations Coördinator in Asse! Daar ben ik best trots op. Want eigenlijk wil je op de werkvloer een mooie mix van mensen. Zo krijg je verschillende standpunten, meningen en ervaringen. Handig in zo’n uitdagende omgeving als de logistiek waar we er alleen samen geraken.  

Daarvoor is communicatie de sleutel! En dat is meteen ook de magie van Delhaize: onze samenwerking. Da’s bij ons onmisbaar.” 
 
Lorem Ipsum

Paterne | Logistiek bediende

“Als logistiek bediende zorg ik er mee voor dat de juiste producten in de juiste winkels terechtkomen. Wat wij klaarzetten in de logistiek komt uiteindelijk op het bord van onze klanten terecht. De lekkerste zalmhapjes voor de apéro bijvoorbeeld. Wanneer je een bestelling voor een winkel hebt gemaakt, komt daar een sticker met jouw naam op. Toen ik ooit zelf aan het winkelen was, zag ik een container staan met daarop de naam van één van mijn collega’s. Dat maakte mij ongelooflijk trots!”

DISTRIBUTIECENTRA DROGE VOEDING ASSE AAN HET WERK

Dit zijn onze medewerkers van distributiecentrum droge voeding Asse. Samen zorgen ze ervoor dat onze klanten van gezond en lekker eten en drinken kunnen genieten. Want bij Delhaize start het bij jou. 
Transcript

ONZE JOBDOMEINEN

Bij Delhaize kan je in verschillende domeinen werken. Klik op de foto van een jobdomein om er meer over te ontdekken.
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures

Kop

Er zijn veel variaties van passages van Lorem Ipsum beschikbaar, maar de meeste hebben op de een of andere manier verandering ondergaan, door geïnjecteerde humor of willekeurige woorden die er niet eens een beetje geloofwaardig uitzien.

OVER WERKEN BIJ DELHAIZE   

Bij Delhaize kan je werken op ons hoofdkantoor, in één van de distributiecentra of in de wijnbottelarij. Samen doen we er alles aan om lekker en gezond eten op het bord van 5 miljoen klanten te krijgen. Want het start bij ons.   
Verenigde Staten

OP ZOEK NAAR ANTWOORDEN?
VRAAG MAAR RAAK.

Heb je een vraag? Kijk eerst even bij onze FAQ's. Wie weet vind je daar meteen het antwoord!
Toch nog een andere vraag? Contacteer onze recruiters.