IN EEN STAGE OF STUDENTENJOB START HET BIJ JOU

Bij Delhaize houden we van vers. En dus ook van vers talent. Ook als student of stagiair kan je bijdragen aan eten op het bord van 5 miljoen klanten per week. Want bij Delhaize start het bij jou. Je kan starten op het hoofdkantoor of in de logistiek, waar je werkt aan echte projecten met collega's van wie je veel kan leren.

EEN JOB BIJ DELHAIZE, IETS VOOR JOU?

Is een stage of studentenjob bij Delhaize een briljante zet voor jou? Of passen we toch niet helemaal bij elkaar?
 
4 redenen waarom een job bij Delhaize iets voor jou is:

JOUW SPRINGPLANK VOOR DE TOEKOMST

Als je na je stage of studentenjob ook écht in een job bij Delhaize start, dan ben je zeker niet de eerste. Delhaize heeft verschillende mogelijkheden om hard te groeien en door te groeien, zowel binnen België als internationaal.

ONZE YOUNG DELHAIZE COMMUNITY IS LIT

Bij Delhaize hebben we een bruisende Young Delhaize community van collega’s onder 30. Maak verbinding met mensen van verschillende afdelingen en neem deel aan verschillende activiteiten zoals een champagneweekend in Reims, pingpongtoernooien of een healthy kookworkshop.

WIJ ONDERSTEUNEN JOUW GLOW UP ERA

Een stage of vakantiejob kan spannend zijn. Maar bij Delhaize ondersteunen we jou in het leren en ontwikkelen. Wanneer je bij ons begint, krijg je een introductie tot het bedrijf en een mentor die je de weg toont.

JE BOMMA ZAL JE JOB NIET SNAPPEN, MAAR ZE ZAL WEL TROTS ZIJN

Bij Delhaize ben je deel van een groot team dat elke week voor eten op 't bord van 5 miljoen mensen zorgt. Jouw inzet draagt bij aan de onvergetelijke momenten voor onze klanten. Dus ook al zal je bomma niet altijd snappen wat je exact doet, ze zal zeker trots zijn!
Card text

ALLE STAGES & STUDENTENJOBS

DE WAARHEID KOMT UIT DE MOND VAN EEN MEDEWERKER

Wij kunnen je zeggen dat het een goed idee is om stage of studentenjob bij Delhaize te doen. Maar onze eigen medewerkers kunnen dat nog nét iets beter.
Lorem Ipsum

Jarne I gestart als Finance Trainee, ondertussen Business Controller Sustainability Planning & Performance bij Ahold Delhaize

"Een passie voor retail en eten heb ik al. Dat maakt van Delhaize de ideale omgeving voor mijn traineeship. De uitdaging van mijn traineeship? Goed begrijpen hoe de rittenplanning van onze logistiek in elkaar zit. Om inzicht te krijgen, reed ik al eens mee met een van onze vrachtwagenchauffeurs.

Ik werd ook lid van Young Delhaize. Geweldig om op een afterwork of bij een bezoek aan onze leveranciers collega's te leren kennen waarmee je normaal niet samenwerkt. 

Na mijn traineeship trok ik naar Zaandam waar ik aan een volgende internationale opdracht startte."
Lorem Ipsum

Mattias | gestart als Management Trainee Logistics, groeide door naar Operations Coordinator

"In de logistiek zie je de producten passeren die in de rekken terecht komen en die je thuis ook gebruikt. Als trainee mogen meewerken aan het proces dat de producten doormaken voor ze in de winkel terecht komen, da’s interessant. Iedereen hier heeft die typische drive uit de logistiek. Want voor die producten in een karretje terecht komen, verzetten we heel wat werk."

HOE SOLLICITEREN BIJ DELHAIZE

Lorem Ipsum is al sinds de jaren 1500 de standaard dummy-tekst in de industrie,
Lorem Ipsum

Solliciteer

Je bent bijna klaar om te springen naar een stage- of studentenjob bij Delhaize. Je moet enkel nog solliciteren.
Lorem Ipsum

Telefoongesprek

Gesolliciteerd? Wij bellen jou op voor een eerste gesprek om elkaar beter te leren kennen.
Lorem Ipsum

Face to face of digitaal gesprek

We verwelkomen je op ons hoofdkantoor voor een goed gesprek. Of we zien elkaar digitaal. Tijdens het gesprek luisteren we naar jouw ambities, waar je jezelf ziet en bekijken we hoe goed jij in het team past.
Lorem Ipsum

Voorstel

Houden we beiden een goed gevoel over aan het telefoontje en het gesprek? Dan doen we jou een voorstel.
Lorem Ipsum

Welkom!

Vanaf nu start het bij jou!

Heading

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even slightly believable.

Over werken bij Delhaize

Bij Delhaize kan je werken op ons hoofdkantoor, in één van onze distributiecentra of in de winery. Samen doen we er alles aan om lekker en gezond eten op het bord van 5 miljoen klanten te krijgen, want het start bij ons.
Verenigde Staten

OP ZOEK NAAR ANTWOORDEN?
VRAAG MAAR RAAK.

Heb je een vraag? Kijk eerst even bij onze FAQ's. Wie weet vind je daar meteen het antwoord!
Toch nog een andere vraag? Contacteer onze recruiters.