België

DISTRIBUTIECENTRUM PUURS 

Bij Finance zijn we niet verliefd op cijfers, wel op de analyse achter de cijfers. En dol op die analyses verbinden aan onze strategie. Want bij Finance kom je in aanraking met gigantisch veel andere departementen.

HET START BIJ JOU IN ONS DISTRIBUTIECENTRUM
IN PUURS 

Veel klanten bestellen online boodschappen via onze website Delhaize.be en onze MyDelhaize app. Die boodschappen bij hen thuis leveren, doen we vanuit ons distributiecentrum in Puurs. Van daar vertrekken zo’n 15.000 verschillende producten met onze chauffeurs tot aan de voordeur van onze klanten.  

   

Hoe we ‘t leven van onze klanten makkelijker maken? Door boodschappen thuis te bezorgen. Dat start bij ons in ons distributiecentrum in Puurs. Binnenkort ook bij jou? Bekijk onze vacatures in ons distributiecentrum in Puurs.

ZO ZIET ONS DISTRIBUTIECENTRUM IN PUURS ERUIT

Kies je voor een job in ons distributiecentrum in Puurs, dan krijg je hier al een voorsmaakje van je werkplek. En je collega’s. Stuk voor stuk mensen met gouden handen en verzetters van mooi werk. Zorgen dat onze klanten hun digitaal winkelkarretje kunnen vullen met lekker en goed eten? Het start bij hen.  
Tekst van de kaart

ALLE JOBS IN HET DISTRIBUTIECENTRUM PUURS 

Bekijk hieronder al onze jobs in het distributiecentrum Puurs.

DE WAARHEID KOMT UIT DE MOND VAN DE MEDEWERKER  

Wij kunnen je zeggen dat het een goed idee is om bij Delhaize te komen werken. Maar onze eigen medewerkers kunnen dat nog nét iets beter. We zorgen voor eten op 't bord van 5 miljoen klanten. Dat zorgt voor heel wat straffe verhalen.
Lorem Ipsum

Nicolas | Director E-commerce Operations 

"Zorgen dat we met Delhaize.be de nummer één zijn in e-commerce, vandaag, morgen en overmorgen. Zowel in volume als qua klantervaring. Da’s mijn job. Ik geloof ook écht in e-commerce. Want we maken het leven van mensen makkelijker en helpen hen om goed en gezond te eten. Ik ondervind zelf ook hoe makkelijk het is. Ik ben net vader geworden en laat mijn boodschappen nu gewoon leveren, zo kan ik meer tijd bij mijn gezin spenderen in het weekend. Veel mensen die slecht te been zijn bestellen ook online. Dat we hen makkelijk van gezond en goed eten kunnen voorzien, daar zit ons vleugje magie." 
Lorem Ipsum

Brian | E-shop Manager

"Samen met mijn team zorg ik voor een vlotte ervaring op de website en mobiele applicatie van Delhaize. Als E-shop Manager wil ik dat onze klanten de juiste producten vinden op het juiste moment. We hebben dan ook meetings over bananen, avocado’s en toiletpapier. Ik heb ondertussen tien jaar ervaring in digitaal en werken bij Delhaize is een van de tastbaarste dingen die ik al heb gedaan. Da’s niet in elke digitale job het geval. En naast de webshop en website doen groeien, wil ik vooral ook graag mijn team doen groeien en ontwikkelen. "

ONZE DELIVERY SERVICE VANUIT PUURS

In Puurs zorgen we samen voor lekker eten en drinken tot aan de voordeur van onze klanten. Bij Delhaize werken we al lang aan home delivery. Nieuwsgierig naar hoe dat doen? Je ontdekt het hier.  
Transcript

ONZE JOBDOMEINEN

Bij Delhaize kan je in verschillende domeinen werken. Klik op de foto van een jobdomein om er meer over te ontdekken.
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures

Kop

Er zijn veel variaties van passages van Lorem Ipsum beschikbaar, maar de meeste hebben op de een of andere manier verandering ondergaan, door geïnjecteerde humor of willekeurige woorden die er niet eens een beetje geloofwaardig uitzien.

OVER WERKEN BIJ DELHAIZE   

Bij Delhaize kan je werken op ons hoofdkantoor, in één van de distributiecentra of in de wijnbottelarij. Samen doen we er alles aan om lekker en gezond eten op het bord van 5 miljoen klanten te krijgen. Want het start bij ons.
Verenigde Staten

OP ZOEK NAAR ANTWOORDEN?
VRAAG MAAR RAAK.

Heb je een vraag? Kijk eerst even bij onze FAQ's. Wie weet vind je daar meteen het antwoord!
Toch nog een andere vraag? Contacteer onze recruiters.