België

DISTRIBUTIECENTRUM NINOVE 

Bij Finance zijn we niet verliefd op cijfers, wel op de analyse achter de cijfers. En dol op die analyses verbinden aan onze strategie. Want bij Finance kom je in aanraking met gigantisch veel andere departementen.

HET START BIJ JOU IN ONS DISTRIBUTIECENTRUM IN NINOVE

In ons distributiecentrum in Ninove zorgen onze medewerkers dat producten zoals ontbijtgranen, koekjes, deegwaren en toiletpapier naar de winkels vertrekken. Maar dat is niet alles, want Ninove is ook hét distributiecentrum voor al onze dranken. We zorgen niet alleen voor eten op ‘t bord, maar ook voor drankjes in de glazen. Dat start allemaal in Ninove, ons geautomatiseerde distributiecentrum voor dranken en droge voeding.  
 

Ons distributiecentrum in Ninove is een hightech magazijn. Met geavanceerde en geautomatiseerde technologie zorgen we dat producten efficiënt hun weg vinden naar de supermarkten. Dat start bij ons. Binnenkort ook bij jou? Bekijk onze vacatures in Ninove.  

ZO ZIET ONS DISTRIBUTIECENTRUM IN NINOVE ERUIT

Kies je voor een job in ons distributiecentrum in Ninove, dan krijg je hier al een voorsmaakje van je werkplek. En je collega’s. Stuk voor stuk mensen met gouden handen en verzetters van mooi werk. Zorgen dat onze klanten hun winkelkarretje kunnen vullen met de beste bubbels en de lekkerste ontbijtgranen? Het start bij hen.  
Tekst van de kaart

ALLE JOBS IN HET DISTRIBUTIECENTRUM NINOVE 

Bekijk hieronder al onze jobs in het distributiecentrum Ninove.

DE WAARHEID KOMT UIT DE MOND VAN DE MEDEWERKER  

Wij kunnen je zeggen dat het een goed idee is om bij Delhaize te komen werken. Maar onze eigen medewerkers kunnen dat nog nét iets beter. We zorgen voor eten op 't bord van 5 miljoen klanten. Dat zorgt voor heel wat straffe verhalen.
Lorem Ipsum

Ben | Technieker 

“In een job als technieker bij Delhaize zit muziek! Soms letterlijk, want toen de radio in ons depot eens kapot was, was het ook aan ons om dat op te lossen. Zo konden we de goeie werksfeer die hier altijd hangt toch weer een paar beats omhoog krijgen. 
 
Als technieker maken en werken we hier aan alles wat met techniek te maken heeft. Elektriciteit, mechanica ... Werken als technieker is voor mij de fijnste job van de wereld. Ik werk graag met mijn handen en heb veel afwisseling. En de goeie uren? Da’s ook een mooi pluspunt!” 
Lorem Ipsum

Ivo | Teamcoördinator Logistiek

“Divers en uitdagend! Dat is het takenpakket als Teamcoördinator. Ik zorg dat iedereen aanwezig is en weet wat te doen. Verder schat je als Teamcoördinator ook het werkvolume in, leid je de meetings en check je de kwaliteit van het werk. Een fijne en constante balans tussen aanwezig zijn op de werkvloer en het uitvoeren van je administratieve taken dus.

Ik gebruik mijn ervaring om collega’s te motiveren en te ontwikkelen. Hen zien groeien maakt mij trots op mijn rol als Teamcoördinator.” 

DISTRIBUTIECENTRUM NINOVE AAN HET WERK 

Dit zijn onze medewerkers van distributiecentrum Ninove. Samen zorgen ze ervoor dat onze klanten van gezond en lekker eten en drinken kunnen genieten. Want bij Delhaize start het bij jou.   
Transcript

ONZE JOBDOMEINEN

Bij Delhaize kan je in verschillende domeinen werken. Klik op de foto van een jobdomein om er meer over te ontdekken.
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures

Kop

Er zijn veel variaties van passages van Lorem Ipsum beschikbaar, maar de meeste hebben op de een of andere manier verandering ondergaan, door geïnjecteerde humor of willekeurige woorden die er niet eens een beetje geloofwaardig uitzien.

OVER WERKEN BIJ DELHAIZE   

Bij Delhaize kan je werken op ons hoofdkantoor, in één van de distributiecentra of in de wijnbottelarij. Samen doen we er alles aan om lekker en gezond eten op het bord van 5 miljoen klanten te krijgen. Want het start bij ons.   
Verenigde Staten

OP ZOEK NAAR ANTWOORDEN?
VRAAG MAAR RAAK.

Heb je een vraag? Kijk eerst even bij onze FAQ's. Wie weet vind je daar meteen het antwoord!
Toch nog een andere vraag? Contacteer onze recruiters.