Bij Delhaize hebben we jobs die écht mee met ‘t leven zijn. We inspireren en helpen onze klanten een handje. Dat doen we met producten in mooie winkels vol vers en gezond eten tegen een goede prijs. Steeds slimmer verpakt en geleverd, met minder plastic en minder uitstoot. En dat start allemaal bij onze medewerkers. Misschien is een job bij Delhaize ook wel iets voor jou? We geven je alvast vijf redenen om bij ons te komen werken.

Ontdek je hoe onze medewerkers op en naast het werk aan beter eten, een gezonde levensstijl en een gezondere toekomst werken.

1. Jobs met een duidelijk doel

 

Mensen kunnen niet zonder eten, zoveel is zeker. Maar meer dan een basisbehoefte is eten ook een feest. Onze mooiste momenten met vrienden en familie zijn vaak verbonden met eten.

Voor die momenten zorgen, da’s onze job. We zorgen dat Marie alle ingrediënten heeft om heerlijke pannenkoeken te bakken voor het verjaardagsfeestje van Cas, dat Hamza vers fruitsap heeft voor een ontbijt-op-bed-momentje en dat er chocolade is voor bij het sorry-voor-gisteren-momentje van Yasmina voor Pieter. Want die momenten starten bij ons.

Van in onze distributiecentra in Zellik en Ninove tot winkels over het hele land, onze wijnbottelarij en onze ondersteunende diensten: samen zorgen we ervoor dat onze klanten van goed eten en mooie momenten kunnen genieten. Iedere dag opnieuw. Zo zijn we helemaal mee met ‘t leven.

 

2. Gezond voor klanten én medewerkers

Beter leven start bij beter eten, dat geloven we met heel ons hart. Dat beter eten willen we voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers. Daarom zorgen we dat ze makkelijker voor gezond eten en leven kunnen kiezen.

Onze resto’s bieden gezonde alternatieven, dankzij verschillende sportieve events gaan we samen met onze collega’s meer bewegen en sporten, we zorgen voor gratis fruit en geven tips over hoe je zelf lekker en gezond kan eten. En wist je dat al onze medewerkers een vaste personeelskorting krijgen in de winkel?

 

3. Samen voor een groene toekomst

Gezond leven, dat is goed eten en bewegen. Maar evengoed ook zorg dragen voor onze planeet. Daarom sporen we onze klanten en collega’s aan om ecologischer na te denken. Met onze Lion’s footprint lanceren we verschillende initiatieven om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Daarbij focussen we op drie grote pijlers: minder plastic, minder CO2 en minder verspilling.

 

4. Diverse jobs voor diverse mensen

Bij Delhaize hebben we honderden verschillende functies. Je kan werken in onze winkels of misschien is een job in één van onze distributiecentra wel iets voor jou? Daarnaast zijn er ook nog verschillende departementen bij onze ondersteunende diensten waar je terecht kan. Of je nu theoretisch of praktisch geschoold, creatief, analytisch of eerder handig bent, er is vast een job voor jou bij Delhaize. Bij Delhaize hebben we jong talent en beproefde expertise. Ieder van ons heeft zijn eigen cultuur, achtergrond, ervaring en talent. Dat maakt ons sterk.

 

5. Proud to be a lion: onze gedeelde trots

Bij Delhaize werken 15.000 trotse leeuwen. We zijn fier op onze job, op onze jarenlange expertise en Belgische geschiedenis. We vertellen onze vrienden verhalen over ons leven bij Delhaize, want dat er veel te beleven is, dat is zeker.