Levensgenieters

Bij Delhaize genieten we volop van het goede leven. En we delen onze kennis graag: onze klanten advies geven, dat is onze tweede natuur. Des te beter, want een tevreden klant komt zeker terug. Dat geldt ook voor onze medewerkers: we vinden het belangrijk dat ze graag komen werken, dat ze het leuk hebben met de collega’s, dat er een goede sfeer heerst. Daarom dragen we enkele waarden hoog in het vaandel: integriteit, moed, vastberadenheid, nederigheid… en de meest belangrijke van allemaal: humor!

Een interessante job

Je boodschappen komen doen bij Delhaize, moet altijd een plezier zijn. Daar zijn we het allemaal over eens. En dus moeten de artikelen makkelijk te vinden zijn, neergezet worden op de goede plaats en de goede manier, in de goede verpakking. Brood komt vers uit de oven, het vlees is net versneden – van bij de opening is alles piekfijn in orde.

Wil je graag deel uitmaken van dit avontuur? Dan zijn er nu heel wat mogelijkheden: ben je in staat een team te leiden, ben je echt gepassioneerd door onze producten, hou je ervan klanten te helpen, ben je polyvalent? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures – er is er zeker één die perfect geschikt is voor jou!