Wanted: pas afgestudeerden

Kakelvers, daarin zijn we kampioen bij Delhaize. Vandaar misschien onze openheid voor frisse inspiratie en vernieuwende ideeën? Bij ons krijgen pas afgestudeerden dan ook de kans die ze verdienen, en worden ze omringd door een team professionals! Want alleen op die manier maken we van Delhaize de favoriete winkel van onze klanten.

Opportuniteiten te over

Met je diploma vers op zak al starten in een grote organisatie als Delhaize, een droom? De opportuniteiten liggen er inderdaad voor het rapen. Of je nu interesse hebt in aankoop, logistiek, IT, HR of marketing: keuze genoeg! Of zocht je eerder een directiefunctie in een van onze winkels?

Het begin van een mooie toekomst

Heb je ambitie en denk je graag vooruit? We bieden je geen job voor een paar maanden; wij zien het groots met jou. Delhaize heeft een mooie carrière te bieden. En of die dan horizontaal of verticaal ontwikkelt, dat bepaal jij uiteraard zelf. We horen graag van jou!

FUTURE ASSISTANT STORE MANAGER

Zo’n 12 maanden zij aan zij met de directeur van een supermarkt. Een kans van onschatbare waarde! Je leert de kneepjes van het vak van een ervaren Store Manager, en bouwt intussen voldoende zelfvertrouwen op tot je zelf aan het roer kan staan. Als rechterhand krijg je al een behoorlijke verantwoordelijkheid. Je leert van een professional, maar hij rekent ook op jou. Klinkt als een ideaal scenario? Klik dan hier!