Voortdurend streven naar een betere wereld

Bij Delhaize hebben we één gezamenlijk doel voor ogen: als team een aangename winkelervaring creëren voor onze klanten, en hen daarbij op culinair vlak inspireren. We willen het elke dag beter doen: telkens opnieuw een unieke winkelruimte creëren, een gevarieerd en ruim assortiment aan dagverse en uitzonderlijke producten aanbieden aan de beste prijs, en het contact tussen medewerkers en klanten op de meest aangename manier laten verlopen.Vanuit onze vestigingen in Brussel en Zellik bouwen wij aan een organisatie waar voor al onze medewerkers werken een plezier wordt, waar ruimte is om je talenten te ontwikkelen en je verder te ontplooien. Jouw aandeel hierin is belangrijk, aangezien je zal werken vanuit de hoofzetel in Brussel of Luik.

Innoverend en enthousiast

Bij Delhaize blijven we streven naar verbetering van onze kwaliteit en service, naar een nog exceptionelere winkelervaring. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers met een sterke visie, professionals die bruisen van energie en talent, collega’s die elke ochtend aanvatten met de wil om grenzen te verleggen. Het is alleen op deze manier dat we –Delhaize de favoriete winkel van onze klanten maken – elke dag opnieuw. Wat je talenten of competenties ook zijn, bij Delhaize zijn de mogelijkheden om ze uit te bouwen eindeloos.

Mensen & Organisatie

De echte toegevoegde waarde van een organisatie? Daar heb jij maar één antwoord op: dat zijn de medewerkers! Kom ons team “Mensen en Organisatie” vervoegen en help mee al ons talent dat we in huis hebben verder te ontplooien.