Als je jouw medewerkers de ruimte geeft om te groeien, dan groeit het bedrijf mee. Daar zijn we van overtuigd bij Delhaize. Daarom kan je als medewerker kiezen uit een brede waaier van opleidingen en biedt Delhaize jou heel wat mogelijkheden om jouw loopbaan een boost te geven.

Evaluaties om jou een boeiende carriere te garanderen!

Twee keer per jaar bespreek je samen met je leidinggevende je persoonlijke doelstellingen, je ontwikkeling, groeipad en competenties.
Zo zorgen we ervoor dat je voldoende uitdaging en fun blijft vinden in je werk!

SAMEN TEGEN VOEDSELVERSPILLING.

Elk jaar wordt wereldwijd 1,3 miljard ton voedsel verspild, terwijl 15% van onze Belgische bevolking onder de armoedegrens leeft. Dat druist in tegen de principes van Delhaize dat zich meer dan ooit inzet om voedselverspilling te bestrijden.

In 2012 was Delhaize de eerste supermarkt van België om haar onverkochte voedingsproducten weg te schenken aan lokale liefdadigheidsinstellingen. Vandaag zijn er meer dan 130 verenigingen die de overschotten van de meeste supermarkten en van onze distributiecentra herverdelen onder de meest behoeftigen. In 2016 konden wij 1.786 ton voedsel inzamelen en daarmee 2,5 miljoen maaltijden wegschenken. Ons ambitieus doel is om 50% van het onverkocht voedsel weg te schenken tegen 2020.

Innovatie

Innovatie zit in onze genen en stimuleert ons om initiatief te nemen.
Zie je een mogelijke verbetering? Geweldig! Jouw idee kan morgen al in de winkels te zien zijn of kan bijdragen tot de optimalisatie van de interne processen.

 

Sympathieke collega’s

Maak deel uit van een team waar je omringd wordt door enthousiaste collega’s die jouw teamspirit delen.

HELPING HANDS

Tijdens de eindejaarsperiode versterken de collega’s van het hoofdkantoor de teams in de supermarkten. Een mooi voorbeeld van een goede samenwerking die ook de kans biedt om nog dichter bij onze klant te staan.

20 KM VAN BRUSSEL

Elk jaar nemen de sportievelingen onder ons deel aan de 20 km van Brussel. Een intense en rijke ervaring die ze als collega’s delen.