Wat we bij Delhaize allemaal gemeen hebben? We zijn zot van eten.

Wist je dat mensen vooral op zoek zijn naar een job waar ze zich deel voelen van een (h)echt team? Een klik hebben met collega’s waarmee je een band kan opbouwen is belangrijk. En bij Delhaize zijn er heel veel mensen die iets met elkaar gemeen hebben. We zijn namelijk allemaal zot van eten. Zo lopen er bij Delhaize heel wat koks, hobbykoks, foodies en mensen met een passie voor eten rond.

Want met eten zijn we elke dag bezig. In onze winkels om onze klanten te helpen om de juiste ingrediënten te vinden, in de distributiecentra om te zorgen dat lekker en vers eten altijd in de rekken ligt en bij onze ondersteunende diensten om onze collega’s zo goed mogelijk te helpen.

Maar ook tijdens onze pauze om met onze collega’s de uitdagendste recepten uit te wisselen en elkaar te inspireren. En na ons werk om de beste maaltijden op tafel te toveren voor onze vrienden en familie. Of soms om gewoon samen aan tafel te genieten.

 

Randy – Marketing Database Analyst

De magie van Delhaize? Die voel ik elke dag in mijn team. We brengen allemaal ons eigen vleugje magie mee naar het werk. Hoe ik dat doe? Door vaak eten mee te brengen naar het werk, tot grote vreugde van mijn collega’s. Omdat ik zo graag kook, vind ik het heel fijn dat Delhaize zo veel bezig is met gezonde voeding. Die missie gecombineerd met een gevarieerde job in een geweldig team, dat is pure magie. Niet alleen voor klanten, maar ook voor iedereen die hier werkt.

Guillaume- Management Trainee

Als Management Trainee loop je mee met collega’s over heel Delhaize en leer je de verschillende afdelingen kennen. Het allerleukste aan mijn job? Ik ben de hele dag door met voeding bezig. En zo leer je veel over eten en over alle producten. Bij Delhaize hebben we zo’n … producten. Dat zijn er heel wat! Van alle producten die ik niet kende, maakte ik een lijstje, zodat ik ze later eens kon proberen. Een echte aanrader? Onze soesjes met karamel erin!

Christophe Hertay – Equipier Polyvalent

Als winkelmedewerker bij Delhaize sta je in contact met alles wat voeding is. Zo leer je veel. Heel veel. Van onze beenhouwers leerde ik bijvoorbeeld hoe ik steak moet snijden of zelf gehakt kan maken. En dat doe ik nu thuis ook. Dit is echt de job die ik wil doen tot ik oud ben!

 

Pieter – Assistant Store manager

Pieter heeft een enorme, enorme, enorme passie voor eten en drinken. Als Assistant Store Manager bij Delhaize is hij dan ook helemaal op zijn plaats! Hij verklapt je in de video zelfs zijn lievelingsgerecht.

 

Agbemadon – Kok bedrijfsrestaurant Zellik

Koken? Dat is mijn passie!  En bij Delhaize krijgen we de kans om met verse en gezonde ingrediënten te koken. En op die producten, mogen wij onze verbeelding loslaten. Zo proberen we met het keukenteam onze collega’s elke dag te verrassen met iets nieuws. Als we daarin slagen, dan krijgen we complimenten. Die bedankjes zijn steeds voor het hele team. Zo zijn we samen trots!

 

Géraldine – Filière manager

Als filière manager mag ik vaak producten proeven tijdens tastings. Heerlijk! Mijn kinderen denken zelfs dat het mijn job is om de hele dag te eten. Door mijn functie heb ik echt impact op hoe gezond families eten. Delhaize speelt daar een mooie rol in, want met de tovergroentjes leren we kinderen fruit en groenten eten. Fantastisch, toch?