Medewerker zijn bij Delhaize? Da’s deel zijn van iets groots dat klein begint. En het start allemaal bij jou.

Bij Delhaize zijn we mee met ‘t leven van onze klanten. We inspireren en helpen hen graag een handje. Denk maar aan de Nutri-Scores waardoor evenwichtig eten makkelijk wordt en de Tovergroentjes in onze mooie winkels vol vers eten tegen een goede prijs. Winkels waar alles steeds slimmer is verpakt en geleverd. Met minder plastic en minder uitstoot. En da’s allemaal dankzij onze medewerkers.

Want als medewerker bij Delhaize start het bij jou. De verjaardagsfeestjes, de-eerste-pannenkoek-mislukt-altijd-momentjes, de goede voornemens, de sportmedailles, de ontbijt-op-bed-momentjes en de sorry-voor-gisteren-momentjes van onze klanten. Onze medewerkers zorgen ervoor. Wat klein begint maken onze medewerkers groot. Nieuwsgierig naar de cijfers achter de grootste dingen die we bij Delhaize doen?


5 miljoen klanten elke week

Bij Delhaize komen er elke week 5 miljoen klanten over de vloer. Da’s heel wat. Door elkaar te helpen en te inspireren maken we het onszelf en elkaar makkelijker om samen te werken over teams en afdelingen heen. Zo slagen we er samen in elke week 5 miljoen Belgen een magische winkelervaring te bieden.


Meer dan 32.000 trotse leeuwen in de Delhaize familie

Iemand die voor Delhaize werkt, is vaak fier op zijn of haar job. Proud To Be A Lion noemen wij dat! Vanwaar die fierheid komt? We gaan elke dag allemaal samen voor het beste. We zorgen dat onze klanten kunnen winkelen in mooie winkels en producten kunnen kopen die mee zijn met het leven, dat geeft veel voldoening. En daarom zijn we terecht fier op onze jobs.

 

816 winkels

Ondertussen zijn er in België en Luxemburg al zo’n 816 winkels van Delhaize waar je evenwichtig en lekker eten kan kopen. Dit jaar alleen al kwamen er al 43 supermarkten bij. Samen met onze medewerkers groeien we nog elke dag.

 

15.000 producten. En elk jaar zo’n 1.800 nieuwe producten

Werk je bij Delhaize? Dan werk je mee aan een innoverend aanbod van gezonde en lekkere producten. Er liggen al 15.000 producten in onze rekken en elk jaar komen er nog zo’n 1.800 bij. Dat start bij onze medewerkers in aankoop die samen met de leveranciers bekijken wat in het aanbod past en eindigt bij de medewerkers in de winkels die de producten in de rekken zetten voor onze klanten. Daartussen zit het harde werk van nog veel verschillende mensen in uiteenlopende functies. En een vleugje magie, natuurlijk.

 

35% meer Nutri-Score A en B producten verkocht

Beter leven start volgens ons bij beter eten. Dankzij Nutri-Score was dat nog nooit zo makkelijk. Vijf letters en vijf kleuren vatten de voedingswaarde van een product mooi samen. Medewerkers van verschillende departementen zorgen zo voor een beter leven voor onze klanten.

 

80 164 ton minder CO2

Minder plastic, minder CO2 en minder verspilling, dat zijn de drie pijlers waar we ons op focussen met ons actieplan The Lion’s Footprint. Dat is beter voor het milieu en beter voor onze toekomst. Want wat we nu doen, heeft gevolgen voor later. Ook die besparingen zijn allemaal dankzij onze medewerkers. In logistiek verbeteren ze de manier van distributie en met nieuwe technologieën en verandering in het gedrag van onze medewerkers proberen we ons hoofdkwartier en onze winkels volledig CO2 neutraal te maken.