Je verantwoordelijkheden

De gezondheid en het welzijn van onze medewerkers en werkzoekenden is belangrijk voor ons. Daarom zullen er, naar aanleiding van de maatregelen rond het Coronavirus, geen fysieke sollicitaties meer plaatsvinden. Maar solliciteren kan nog steeds! Het Talent Mobility team van Delhaize ontmoeten jullie graag op digitale en telefonisch kanalen. We blijven klaar staan om je te matchen aan een job bij Delhaize.

Als Project Coordinator Elektriciteit bepaal je de standaarden op het vlak van energievoorziening in onze winkels en waakt erover dat de bestaande regelgeving wordt nageleefd. Je volgt de nieuwe technologieën op de voet en implementeert die waar wenselijk. Bij bouw- en verbouwwerkzaamheden sta je de projectverantwoordelijke bij voor het aspect elektriciteit. Je biedt ook ondersteuning op het vlak van onderhoudswerkzaamheden.

Zegt deze vacature je wat? Bekijk dan zeker wat we jou te bieden hebben.

Je profiel

Je bent goed georganiseerd, zelfstandig en oplossingsgericht. Je kunt boodschappen duidelijk overbrengen aan je collega’s en leveranciers, zowel in het Frans als in het Nederlands. Je kunt je op vergaderingen goed uit de slag trekken in het Engels. Je nu en dan verplaatsen naar de andere kant van het land of naar Luxemburg is geen probleem voor jou. Je hebt interesse in duurzame energie en volgt de laatste technologische nieuwigheden op de voet.

Je hebt een bachelor of master industrieel ingenieur met specialisatie elektriciteit en kunt vijf jaar ervaring voorleggen in een gelijkaardige functie of als technicus, bij voorkeur in de retail. Je kunt goed overweg met MS Excel en Outlook en basiskennis van Autocad en koeltechnieken zijn een plus. Plannen lezen? Project Management? Technische reglementeringen volgen en begrijpen? Complexe technische problemen aanpakken? Daarvoor draai jij je hand niet om.

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, nettovergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.
Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize! #LI-TVDR