Je verantwoordelijkheden

Voel je de motivatie om een team in volle ontwikkeling verder te vernieuwen en te ondersteunen? Ben je een doorzetter en een echte team motivator? Is Finance en dan vooral accounting jouw second nature? Dan zou ik verder lezen, want een rol als manager voor ons team Finance Solutions heeft dusdanig veel interessante facetten.
Het team Finance Solutions vaart een bepaalde koers en heeft iemand nodig die mee de richting verder kan bepalen. Het is een departement waar alle magie gebeurt. Het team staat met zowat iedere stakeholder (intern/extern) in contact en bezorgt hen iedere dag een vleugje magie en happiness.

Concreet is het de verantwoordelijkheid van jouw team om alle vragen omtrent facturatie en andere financiële transacties te behandelen, maar ook bij problemen een oplossing te bieden. Dit kan gaan over eenvoudige vragen omtrent facturatie, maar ook complexere zaken worden door jouw team behandeld. Een stevige achtergrond accounting komt hier dus zeker van pas.

  • Je ondersteunt dagelijks jouw team bij vragen over facturatie en andere accounting gerelateerde onderwerpen. Je bent hun aanspreekpunt en fungeert als een ware expert op dat vlak.
  • Je bent niet alleen hun aanspreekpunt voor vragen, maar zorgt ook voor het team inzake persoonlijke ontwikkeling, opleiding, etc.
  • Je houdt meetings met externe partijen om zo processen intern verder te optimaliseren.
  • Je detecteert tijdig bepaalde structurele issues naar de juiste stakeholders om zo tot een mogelijke oplossing te komen.

Je profiel

  • 5 tot 7 jaar expertise in accounting, met daarbij een people managementsrol.
  • Uitstekende communicatievaardigheden.
  • Diplomatische houding met een no-nonsense attitude.
  • Doorzettersmentaliteit.
  • Uitstekende kennis van beide landstalen (NL/FR) met zeer goede kennis ENG.
  • Kennis van SAP is een plus.

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, netto vergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize! #LI-TVDR