Je verantwoordelijkheden

Je coördineert de replenishment activiteiten (Master Data Analist, Forecasting Analisten en Proces Specialist). Je evalueert en analyseert voortdurend de interne en externe methoden, systemen of procedures en stelt verbeteringen voor en voert ze uit om de kwaliteit van de master data over artikelen, leveranciers, klanten te kunnen garanderen in de efficiënte en rendabele replenishment processen. Je bent verantwoordelijk voor het voorspellen en voorstellen van regelmatige, promotionele en seizoensgebonden volumes, en dit in samenwerking met de Aankoop en de teams van Flow Managers. 

 

Forecast analyse  

Je verzamelt relevante informatie (consumer insights, marketinginitiatieven, promotie-evenementen, …). Je stelt forecast analyses ter beschikking van verschillende partners (Category Management, Directors en Supply Chain Leadership) omtrent hun activiteitensector om de beschikbaarheid van de producten voor de consumenten en de winkels te kunnen garanderen. 

Optimalisatie  

Je verbetert de bestaande methoden, systemen en procedures en zorgt voor efficiënte en effectieve bevoorradingsprocedures. 

People management  

Je begeleidt, ondersteunt en motiveert het team van Replenishment Analisten en Proces Specialisten waarbij je een omgeving creëert waarin alle werknemers competent en betrokken zijn en waarbij je zorgt voor een optimale personeelsbezetting, zowel in termen van kwaliteit als kwantiteit. 

Project Management  

Je neemt deel aan projecten rond het bevoorradingsproces conform het projectplan en de deliverables met als doel het project te verwezenlijken binnen de overeengekomen budgetten, termijnen en doelstellingen. 

Je profiel

  • Bachelor of Master  

  • 3-5 jaar ervaring in de distributiesector (Supply Chain/Aankoop/Customer service/Logistiek) 

  • NL of FR met een goede kennis van NL/FR en ENG 

  • Kennis van bevoorradingssystemen/-processen  

  • Polyvalent 

  • Oplossingsgericht 

  • Project Management 

  • Zin voor initiatief 

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, netto vergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s