Je verantwoordelijkheden

Als Talent Acquisition Specialist, trek je aan en selecteer je de beste talent voor onze distribute centra! Je beheert de rekruteringsprocedure van A tot Z en brengt deze tot een goed einde.
•    Je organiseert voorbereidende gesprekken met de hiring managers om hun rekruteringsnoden goed te begrijpen.
•    Je identificeert en screent geschikte kandidaten via diverse kanalen. Je gaat ook proactief zoeken op sociale netwerken en databases zoals Linkedin en VDAB!
•    Je bent verantwoordelijk voor het volledige selectieproces: telefonische screening, interviews, testen en rollenspelen, opstellen van evaluatierapporten, beheer van het loonsvoorstel en contractondertekening.
•    Binnen de departementen in jouw scope treed je op als expert en sta je in voor een optimale communicatie met de business doorheen het proces.
•    Je neemt deel aan verschillende projecten en processen zodat we steeds een up-to-date Talent Mobility beleid kunnen garanderen.

Je profiel

Met je master diploma en je 3-5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie, heeft rekrutering geen geheim meer voor jou! Sourcing ken je ook. Het rekrutering van logistieke profielen is zeker een plus! Jouw belangrijkse troeven? Je spreekt vlot nederlands en frans, jij bent een echte teamspeler, en je bent resultaatsgericht en proactief. 

Ons aanbod

Je komt terecht in een stabiel bedrijf dat deel uitmaakt van een ijzersterke groep. Een bedrijf van Belgische oorsprong met een rijke geschiedenis. Duurzaam ondernemen en bouwen aan een gezonde levensstijl staan bij ons voorop.