Je verantwoordelijkheden

Als Tactical Sourcing Specialist bij Delhaize combineer je jouw cijfermatig inzicht met de nodige overtuigingskracht. Je wordt onderdeel van NFR (Not For Resale), de afdeling die verantwoordelijk is voor de aankoop van alle indirecte goederen & diensten die nodig zijn voor onze bedrijfsprocessen. Dit omvat bijvoorbeeld alle winkelinventaris (zoals kassa’s, winkelwagens), het transport van onze distributiecentra naar onze winkels maar ook bijvoorbeeld de bedrijfskleding van onze medewerkers en nog veel meer.

Contracten negotiëren, de administratieve en contractuele opvolging en samen werken met de NFR collega’s en natuurlijk de interne stakeholders zijn voor jou een koud kunstje. Je krijgt binnen Delhaize geen specifiek vakdomein binnen aankoop, maar zal vooral als generalist in tandem werken met de verschillende Strategic Sourcing Managers. Je zal verder niet alleen verantwoordelijk zijn voor contracten en dossiers op Belgische bodem, maar je krijgt ook de mogelijkheid om binnen jouw verantwoordelijkheden op Europees niveau te werken.  

  • Je volgt de aankoopstrategie inzake contracten en aankoopdossiers. 
  • Je bent het aanspreekpunt voor interne stakeholders, luistert naar wat ze nodig hebben en stemt daarop de te volgen aankoopstrategie af. 
  • Je voert de nodige onderhandelingen met leveranciers , sluit de beste deals en handelt dit proces ook administratief volledig af. 
  • Je kijkt naar procesoptimalisaties en spot opportuniteiten. 
  • Je krijgt de beslissingsbevoegheid over dossiers t.e.m. 250 K. 

Je profiel

  • Je hebt een bachelor/masterdiploma behaald in een commerciële/financiële richting en hebt een relevante ervaring van een vijftal jaren in een gelijkaardige functie. 
  • Je hebt een gezonde dosis overtuigingskracht en een go-gettersmentaliteit. 
  • Je hebt analytische competenties: cijfers kennen voor jou geen geheimen. 
  • Nieuwsgierig van aard: opportuniteiten spot je niet zomaar. 
  • Je bent de volgende talen goed vaardig: NL, FR en EN.

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, netto vergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize! #LI-TVDR