Je verantwoordelijkheden

Als Sustainability Assistant bied jij ondersteuning aan het team dat verantwoordelijk is voor duurzame ontwikkeling, instaan voor de opvolging van bepaalde projecten en meewerken op verschillende domeinen, zoals “Health & Nutrition”, “Sustainable Private Brands” en “Zero Waste".

 

 • Instaan voor de opmaak van het jaarlijks rapport over duurzame ontwikkeling door kwantitatieve en kwalitatieve gegevens te verzamelen, teneinde een volledig, gedetailleerd, correct en nauwkeurig rapport op te maken dat voor iedereen begrijpelijk is.
 • Uitvoeren van dagelijkse administratieve taken betreffende “Health & Nutrition”, “Sustainable fish” en “Fairtrade and/or Bio ranges”, teneinde een efficiënte en kwaliteitsvolle administratieve ondersteuning te bieden aan de afdeling.
 • Samenwerken met de “Social Compliance Specialist”, teneinde hem een efficiënte en professionele ondersteuning te bieden bij het uitoefenen van zijn verantwoordelijkheden.
 • Opstellen van templates en procedures op het vlak van social compliance, voorbereiden van de nodige tools voor opleidingen en geven van interne en externe opleidingen, teneinde het social compliance gedeelte in het supply chain proces te waarborgen.
 • Instaan voor verschillende en gevarieerde taken betreffende het "zero afvalbeleid" van Delhaize, teneinde ervoor te zorgen dat de regels worden nageleefd betreffende recyclage en het schenken van voedsel, en de maandelijkse rapportering te ontwikkelen en deze te communiceren aan de verschillende teams die betrokken zijn bij dit project.
 • Bijwerken van de leveranciersdatabase door gegevens te verzamelen uit verschillende databases en systemen van Delhaize, contacteren van de leveranciers voor de categorieën waar de sustainability assistant verantwoordelijk voor is (in het Frans, Nederlands en/of Engels), teneinde informatie over de sociale aspecten te verzamelen, de ontvangen antwoorden op te volgen en aanbevelingen te formuleren betreffende de vastgestelde punten van kritiek.
 • De lead nemen en verantwoordelijk zijn voor, in samenwerking met de quality assistant, een categorie van producten en ervoor zorgen dat er overgegaan wordt van de conventionele palmolie naar een duurzame palmolie.

Je profiel

 • Je hebt een Bachelor en minstens 2 jaar ervaring.
 • Je spreekt het Nederlands met een kennis van het Frans en Engels.
 • Je hebt een zeer goede kennis van Excel.
 • Je kan perfect autonoom en zelfstandig werken.
 • Je hebt een affinitieit met duurzame ontwikkeling

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatieverzekering, terugbetaling woon-werkverkeer, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s. Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!