Je verantwoordelijkheden

Klinkt werken als Supply Chain Analyst in een klantgerichte omgeving je leuk in de oren? Zo ja, dan hebben wij een opportuniteit! De missie van ons Supply Chain team is om ervoor te zorgen dat we op tijd, volledig en tegen de laagst mogelijke kost leveren aan onze winkels. Als Supply Chain Analyst beïnvloed je dit door de business en het topmanagement te helpen en te begeleiden bij hun operationele en strategische besluitvorming door duidelijke aanbevelingen te formuleren op basis van solide data-analyse. Je benut de database van Delhaize door gebruik te maken van tools, statistische methodologieën en geavanceerde data-analyse om je interne klanten en het management te voorzien van duidelijke, objectieve en relevante informatie om beslissingen te nemen.

Als onze Supply Chain Analyst vertaal je bedrijfsbehoeften naar analyses en aanbevelingen door interne en externe gegevens te verzamelen, te analyseren en te interpreteren. Op basis hiervan formuleer je bruikbare aanbevelingen voor je interne klanten en voor het management. Je communiceert en presenteert deze observaties, resultaten en aanbevelingen aan hen op een objectieve manier en op een manier die gemakkelijk te begrijpen is door doelgroepen met een andere (niet-technische) achtergrond. Je ontwikkelt statistische modellen met Azure Databricks en geavanceerde visualisaties met PowerBI om de business te helpen de onderliggende oorzaken te begrijpen en beter te anticiperen op toekomstige ontwikkelingen. Je bouwt ook voorspellingsmodellen met verschillende soorten software en blijft het AI-model voeden met nieuwe data om de nauwkeurigheid te verbeteren. Je evalueert of voorspelt de prestaties of impact van commerciële campagnes, nieuwe concepten en externe gebeurtenissen. Je bent het aanspreekpunt voor de gemaakte modellen en analyses, in die hoedanigheid ondersteun en help je verschillende departementen om concrete actieplannen op te zetten. Om je kennis te kunnen delen met de rest van de organisatie volg je proactief markttrends. Je neemt deel aan ad hoc supply chain projecten en zorgt ervoor dat doelstellingen en tijdslijnen gerespecteerd worden. Je identificeert tekortkomingen in methodologieën en procedures, stelt alternatieven voor en bent verantwoordelijk voor een efficiënte en succesvolle opvolging.

Je profiel

Als Supply Chain Analyst is het cruciaal dat je minstens twee jaar ervaring hebt in een gelijkaardige functie en een goede werkkennis hebt van SQL of een andere programmeertaal (zoals Python). Als je gewend bent om te werken met Databricks en/of Power BI is dat een plus. Deze kennis heb je opgedaan tijdens je studie in combinatie met een praktijkstage of je hebt al ervaring in een soortgelijke functie. Je bent accuraat en hebt een analytische geest. Aangezien je zal coördineren tussen verschillende stakeholders beschik je over sterke interpersoonlijke vaardigheden. Je bent een goede communicator in het Frans, Nederlands en Engels. Je aarzelt niet om informatie te vragen en bent nieuwsgierig om zoveel mogelijk te leren. Je kunt omgaan met je stress en werkt autonoom.

  • Communicatieve vaardigheden en vulgarisatie: verschillende bronnen integreren door middel van storytelling 
  • Pragmatische probleemoplosser
  • Gestructureerd
  • Detailgericht

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, netto vergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize! #LI-ESCHU1070