Je verantwoordelijkheden

Als Strategic Partnership Manager ontwikkel je een nieuwe manier van werken met strategische leveranciers voor Delhaize België. Je bevestigt en legt het volledige synergiepotentieel vast, je leidt de implementatie van modellen en onderhoudt en optimaliseert het model. Je verzekert klanttevredenheid bij alle veranderingen binnen alle beleidslijnen en regels van Ahold Delhaize.

Jouw verantwoordelijkheden

 

  • Je implementeert de nieuwe manier van werken met strategische leveranciers voor categorieën van Ultra Fresh binnen Delhaize België met als doel de geëngageerde synergiën te realiseren en de bijkomende jaarlijkse besparingsprogramma's na te streven.
  • Je promoot en leidt de verandering binnen de organisatie om de inzet van onze mensen te creëren en de bedrijfscontinuïteit te verzekeren
  • Je zorgt voor de tijdige realisatie van de synergie en opvolging van “besparen om te investeren” om de gestelde doelen en budgetten te realiseren
  • Je bouwt en onderhoudt relevante interne en externe relaties en je draagt de missie en standpunten uit van de Ultra Fresh-eenheid en de filières die bijdragen tot een optimale samenwerking met alle relevante belanghebbenden.
  • Je verzamelt, voorziet, analyseert en controleert periodiek en ad hoc relevante P&L-gegevens voor de strategische partners en verzamelt managementrapporten om de resultaten meetbaar te maken en het management van tijdige, nauwkeurige en betrouwbare informatie te voorzien.
  • Je volgt relevante ontwikkelingen in eigen domeinen en de filière op, je wisselt kennis uit met collega's en draagt bij tot de overdracht van kennis binnen de organisatie, teneinde op de hoogte te blijven van trends en ontwikkelingen en alzo deze in de praktijk te kunnen omzetten

Je profiel

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, netto vergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!