Je verantwoordelijkheden

De gezondheid en het welzijn van onze medewerkers en werkzoekenden is belangrijk voor ons. Daarom zullen er, naar aanleiding van de maatregelen rond het Coronavirus, geen fysieke sollicitaties meer plaatsvinden. Maar solliciteren kan nog steeds! Het Talent Mobility team van Delhaize ontmoeten jullie graag op digitale en telefonisch kanalen. We blijven klaar staan om je te matchen aan een job bij Delhaize. 

Je kent het wel: auditeren is een must, maar ze zien jou niet zo graag komen. Zie jij dit eerder als een uitdaging om zo een goede relatie op te bouwen tussen jou en jouw collega’s? Wel dan kan deze job wel iets voor jou zijn. Als Store Auditor sta je vooral in contact met de winkels en distributiecentra in België en Luxemburg om controles en testen uit te voeren. Met jouw expertise observeer je gericht om ook zo concrete resultaten te kunnen presenteren aan jouw stakeholders. Je bent hierin voornamelijk een adviserend orgaan en weet ook goed jouw communicatie af te stemmen op die manier van werken. Verdere, belangrijke verantwoordelijkheden hebben we hieronder nog even kort opgelijst:

 • Uitvoeren van operationele controles en testen in winkels- en DC in België en Luxembourg.
 • Documenteren en communiceren van resultaten. Je presenteert daarbij ook de auditresultaten aan het management en kan auditobservaties verklaren.
 • Je neemt ook de leiding in ad-hoc projecten rond procesaudit, telkens in samenwerking met de Store Audit Team Lead. 
 • Assisteren van de Store Audit Team Lead met het ontwikkelen van richtlijnen, store audit programma’s om zo de afdelingsmethodologie continu te verbeteren.
 • Je bent een materiedeskundige en deelt met plezier jouw kennis met de store audit community. 

Je profiel

 • Bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring
 • Experitise in Detailhandel met minimaal 4 jaar ervaring
 • Uitstekende vaardigheden op het gebied van planning en tijdsbeheer
 • Sterke interpersoonlijke vaardigheden om efficiënt om te gaan met conflicten en veranderingen
 • Uitstekende communicatie vaardigheden in Frans, Nederlands en Engels
 • Openstaan voor reizende functie in BE & LUX

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, netto vergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize! #LI-TVDR