Je verantwoordelijkheden

Als Space Management Assistant ben jij de drijvende kracht achter de opmaak, het onderhoud en de uitvoering van winkelspecifieke planogrammen, in lijn met onze strategische richtlijnen en merchandisingsregels. Deze rol is van essentieel belang om een optimale indeling van producten in onze winkels te waarborgen, wat bijdraagt aan een uitzonderlijke winkelervaring voor onze klanten.
In deze functie rapporteer je aan de Micro-Macro Space Manager. 

 

  • Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, het aanpassen en het onderhouden van floorplans voor initiatieven zoals verbouwingen, verbeteringen, winkelopeningen, aanpassingen van oppervlaktes, en elke andere wijziging in de winkel, met als doel dat deze wijzigingen het werk en het vullen van de rayons in de verschillende verkooppunten vergemakkelijkt. 
  • Tijdige oplevering van planogrammen is een prioriteit.
  • Je ontwikkelt een grondige kennis van verschillende bannerstrategieën en past deze toe bij het opstellen van planogrammen, met het oog op de gewenste KPI's (sales, marge, efficiëntie).
  • Het begrijpen van strategische richtlijnen, commerciële, merchandising- en categoriestrategieën is essentieel voor het waarborgen van correcte planogrammen.
  • Proactieve analyse van product- en planogramprestaties.
  • Zorgen voor een optimale distributiestroom van het assortiment, wat bijdraagt aan operationele efficiëntie.

Je profiel

  • Je bezit een bachelordiploma of je hebt gelijkwaardige ervaringen achter de rug. 
  • Je hebt een grondige kennis van logistieke processen of je bent bereid om dit snel aan te leren via een opleiding. 
  • Ervaring in een winkelomgeving is zowel voor jou als voor ons mooi meegenomen. 
  • Nauwkeurig en zelfstandig werken zijn jouw sterke punten.

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring.
Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: maaltijdcheques, groepsverzekering en facultatieve hospitalisatieverzekering, en uiteraard een personeelskorting in de winkel!
Thuiswerk spreekt voor zich en wordt voor elke job anders ingevuld.
En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor.
Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.
 
Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!