Vos responsabilités

Ben jij klaar om jouw stempel te drukken op de wereld van verse voeding?

Als Sourcing Manager Fresh sta jij aan het roer om de beste kwaliteit binnen de categorie te onderhandelen voor onze Delhaize klant. Het portfolio bestaat uit verse producten, waaronder vis, gevogelte of vleesproducten. Jouw aanpak is gericht op de lange termijn, waarbij je nauwe banden onderhoudt met onze leveranciers. In deze rol ben je de drijvende kracht achter het onderzoeken, evalueren en onderhandelen met leveranciers om zo schaalvoordelen te behalen en een optimale kwaliteit te borgen. Daarnaast is het belangrijk om dit alles in een correct juridisch contract te gieten.

 

Je bent de specialist binnen jouw categorie en je hebt bijgevolg controle op de verschillende kostenstromen van jouw productportfolio. En dat is nog niet alles! Je zorgt er ook voor dat al onze activiteiten in lijn zijn met de commerciële strategie van onze onderneming. Als Sourcing Manager Fresh ben je niet alleen een essentieel onderdeel van onze supply chain, maar ook een permanente speler in onze strategische fillières, waar je een actieve rol speelt.

 

Dit is jouw Uitdagende Rol:

 

 • Je bent de drijvende kracht achter kostenbesparingen door een inkoopbenadering te definiëren en te implementeren die niet alleen betere prijzen en kwaliteit garandeert, maar ook de beschikbaarheid in het schap verbetert op categorie- en productniveau.
 • Je analyseert de kostenstructuur van uw producten (grondstoffen, ..)  om een interne databank op te bouwen, die dient als input voor initiatieven op het gebied van investeringsbesparing.
 • Onderzoek naar innovatie en nieuwe producten staat ook op jouw agenda, altijd gebaseerd op de nieuwste briefings van Category Management.
 • Je brengt synergieën in kaart en realiseert ze in de Benelux, terwijl je tegelijkertijd interne samenwerkingen beheert en contacten legt met belangrijke stakeholders.
 • Het monitoren van prestaties van leveranciers en het benaderen van leveranciers waar nodig helpt jou om gefundeerde onderhandelingen te voeren.

Votre profil

 • Je bent in het bezit van een masterdiploma, bij voorkeur in handelswetenschappen of economie (TEW, HIR, ..).
 • Met 3-5 jaar relevante ervaring in vergelijkbare functies zoals sourcing en category management, ben jij de perfecte kandidaat.
 • Jouw passie voor verse producten is ongeëvenaard.
 • Ervaring met fresh procurement en/of Value Chain Analysis & Optimization is een grote troef.
 • Resultaatgericht, gestructureerd, georganiseerd en uitstekende analytische vaardigheden; dat zijn jouw kenmerken.
 • Je bent projectmatig, zelfstandig en behoudt altijd een helikopterview om end-to-end processen te optimaliseren.
 • Vloeiend in Nederlands en Engels, met een goede basis in het Frans.

Notre offre

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat.

Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, netto vergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel!

Thuiswerk spreekt voor zich en wordt voor elke job anders ingevuld.

En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor.

Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!