Je verantwoordelijkheden

Als Social Legal Counsel waak je over de toepassing van het sociale arbeidsrecht, zorg je ervoor dat de procedures en policy's binnen het hr-beleid van Delhaize correct worden toegepast, en geef je advies over sociaaljuridische vraagstukken en dossiers. Daarnaast speel je een belangrijke rol bij het collectief sociaal overleg en bouw je een echte vertrouwensrelatie uit met de verschillende stakeholders van dit overleg. Tot slot volg je de relevante juridisch-technische (markt)ontwikkelingen op de voet en draag je het juridische bewustzijn binnen Delhaize Belgium mee uit. Zin om jouw steentje bij te dragen aan het hr-beleid van Delhaize Belgium? Lees dan zeker verder!

Als Social Relations Advisor kom je terecht in een team van vier collega’s: de Director Labor Relations en drie Social Legal Advisors. Intern ben jij het aanspreekpunt voor individuele vragen rond sociaal recht (ontslag, werkloosheid, ziekte, controlearts enz.) en voor enkele specifieke departementen ben jij het SPOC. Je volgt geschillen op in de rechtbank en overlegt daarbij zowel met advocaten als met afgevaardigden en externe instanties. Je organiseert opleidingen over de GDPR en volgt alle projecten op die te maken hebben met sociaal recht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan flex reward, ouderschapsverlof, herstructurering van departementen enz. Tot slot hou je de interne gids voor sociaal recht up-to-date.

Je profiel

Je behaalde een masterdiploma rechten met specialisatie sociaal recht. Dankzij jouw drie tot vijf jaar ervaring heeft sociaal recht dan ook geen geheimen meer voor jou. Je communiceert vlot in beide landstalen en hebt er geen moeite mee om voor een groep te spreken. Verder sta je bekend als een resultaat- en oplossingsgericht persoon met een pragmatische en nauwkeurige ingesteldheid. Daarnaast ben je flexibel, stressbestendig en een echte teamspeler. Een creatief brein en een neus voor actualiteit zijn interessante pluspunten. Heb je tot slot ervaring met vakbonden en kennis van de GDPR? Dan is ook dat zeker een troef.

Ons aanbod

En wat mag jij van ons verwachten? Wij bieden jou een boeiende functie met veel afwisseling dankzij de grote verscheidenheid aan interne klanten. Met onze 13.000 medewerkers ben je immers zeker dat alle aspecten en de nieuwste trends op het vlak van sociaal recht aan bod zullen komen.

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, nettovergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s. 

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!