Je verantwoordelijkheden

VASTBERADENHEID– INTEGRITEIT – MOED – NEDERIGHEID – HUMOR
 

Je profiel

Je maakt deel uit van het departement Social Affairs dat verantwoordelijk is voor het sociaal-juridisch beleid en sociaal overleg. Je werkt dagelijks mee aan het strategisch en operationeel beleid dat zowel een correcte toepassing van het individueel en collectief arbeidsrecht als een constructief sociaal overleg tot doel heeft.

Jouw verantwoordelijkheden
 

– bepalen van het sociaal-juridisch beleid van de onderneming en verlenen van strategische adviezen aan interne klanten.
– bestuderen van de sociale wetgeving en de sociaal-politieke actualiteit met het oog op een vertaling naar procedures en ‘tools’ voor een doeltreffend personeelsbeleid.
– waken over de naleving van het sociaal-juridisch beleid via het verspreiden van sociaal-juridische informatie en opleidingen.
– verlenen van advies en bijstand in het kader van sociaal overleg.
– opvolgen van de sociaal-juridische rechtszaken en het nemen van beslissingen dienaangaand.
– Coördineren van multidisciplinaire activiteiten en projecten binnen het departement Social Affairs.
– vertegenwoordigen van Delhaize bij officiële instanties en daar de standpunten en het personeelsbeleid verdedigen.

Jouw profiel
 

– Je bent Master in de Rechten met specialisatie in het sociaal recht. Je hebt minstens 5 jaar praktijkervaring als gespecialiseerd advocaat of jurist binnen een groot (internationaal) bedrijf of beroepsfederatie. Een eerste ervaring in het sociaal overleg is belangrijk.
– Je bent perfect drietalig (Fr/Nl/Eng)  
– Je hebt een grondige kennis van zowel het invididueel als het collectief arbeidsrecht. Ook het sociale zekerheidsrecht, strafrecht en gerechtelijk recht kent voor jou geen geheimen.
– Je bent vertrouwd met de meest courante softwarepakketten.
– Je hebt een sterk analytisch vermogen gecombineerd met een uitgesproken kritische en pragmatische houding. In alles wat je doet ben je nauwkeurig, proactief, flexibel en resultaatgericht. Daarnaast ben je uiterst communicatief en bezit je een grote overtuigingskracht. Je bent een teamplayer die ook autonoom zijn weg vindt.
– Je hebt een gedreven persoonlijkheid en streeft naar een maximale tevredenheid van jouw interne klanten. Je bent stressbestendig.

Ons aanbod

Ons aanbod

Een aantrekkelijk loon met bijkomende extralegale voordelen, reële doorgroeimogelijkheden, toffe collega’s en een aangename werksfeer. Bij Delhaize vind je niet enkel de uitdaging, maar ook de fun.