Je verantwoordelijkheden

De gezondheid en het welzijn van onze medewerkers en werkzoekenden is belangrijk voor ons. Daarom zullen er, naar aanleiding van de maatregelen rond het Coronavirus, geen fysieke sollicitaties meer plaatsvinden. Maar solliciteren kan nog steeds! Het Talent Mobility team van Delhaize ontmoeten jullie graag op digitale en telefonisch kanalen. We blijven klaar staan om je te matchen aan een job bij Delhaize. 

Als Senior Business Controller Valuations & Credit Management speel je een actieve rol in het transformatieplan van Delhaize door het topmanagement goede aanbevelingen te doen over complexe investeringsvoorstellen, M&A-transacties en nieuwe initiatieven voor bedrijfsontwikkeling, om zo de strategie van Delhaize te ondersteunen en bij te dragen tot de vernieuwing, uitbreiding en beveiliging van het netwerk van Delhaize-winkels in België en Luxemburg.  Als teamleider van 3 financiële experten ben je verantwoordelijk voor de volgende activiteiten:

 • Je leidt de voorbereiding en voorstelling van complexe kapitaalinvesteringsanalyses, waaronder M&A-transacties (asset & share deals), valorisatie van nieuwe zakelijke samenwerkingen en diverse dossiers voor de remodeling, beveiliging of optimalisatie van bestaande winkels. Je stelt nieuwe bedrijfsmodellen op om de winstgevendheid van DDL te optimaliseren en je doet aanbevelingen om het geïnvesteerde kapitaal en de cashflow te optimaliseren.
 • Je daagt het bedrijf uit over hun investeringsvoorstellen en geeft proactief financieel bedrijfsadvies en aanbevelingen aan het topmanagement om zo een winstgevende besluitvorming te garanderen. Je neemt elke week deel aan het Network Development Committee met de CEO, CFO & SVP om te adviseren en ondersteuning te bieden bij genomen beslissingen.
 • Je houdt toezicht op de kredietbeheeractiviteiten. Hiervoor heb je regelmatig contact met het topmanagement en derden – zoals aangeslotenen – om hen inzicht te geven in de solvabiliteit en de algemene winstgevendheid. 
 • Je beheert en werkt de indiening van de jaarlijkse investeringsbudgetten, forecast- en langetermijnplanningsprocessen voor de bedrijfseenheid uit en communiceert daarover naar de relevante stakeholders.

Je profiel

 • Masterdiploma (bij voorkeur in bedrijfskunde of economie), CFA is een troef.
 • Ten minste 6-8 jaar relevante ervaring als consultant, corporate finance controller of financial business controller.
 • Ervaring met financiële modellen is vereist.
 • Sterke financiële, analytische en presentatievaardigheden.
 • Vermogen om het bedrijf uit te dagen & te werken in een veeleisende omgeving.
 • Vastgoedmarkt, belastingkennis & IFRS16.
 • Talen: vlot Frans, Nederlands en Engels.

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, netto vergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize! #LI-TVDR