Je verantwoordelijkheden

De high fives, de positieve resultaten, de wij-kunnen-dit-momentjes en het gedurfde idee dat werkt: het start bij jou. Want met jouw passie, behulpzaamheid en oog voor eenvoud stimuleer jij elke dag een gezonde en positieve levensstijl bij onze klanten. En zorg je ervoor dat onze winkels efficiënt én met de glimlach hun doelen bereiken.

Als Process Control Specialist verzeker je de financiële opvolging en rapportage van alle investerings- en uitbreidingsprojecten, teneinde de besluitvorming van de verantwoordelijken te faciliteren en de inzet van financiële middelen te optimaliseren. Dit doe je door:

  • Budget opvolging en forecast (Projecten en daily) : tijdens de uitvoering van de projecten/specifieke initiatieven, de budgettaire opvolging verzekeren, teneinde te allen tijde te beschikken over een accuraat en makkelijk te gebruiken financieel scorebord ter ondersteuning van toekomstige besluitvorming.
  • Analyse :  verzamelen van de gegevens (SAP, BI) en analyseren van de uitgaven gedaan onder het beheer van de technische dienst (OpEx/CapEx, projecten/specifieke ingrepen), teneinde de verantwoordelijken met accurate en volledige rapporten te ondersteunen.
  • Rapportering : zowel op aanvraag als op eigen initiatief zorg dragen voor het verzamelen, analyseren, interpreteren en beschikbaar stellen van relevante gegevens en het samenstellen van rapportages, teneinde inzicht te verschaffen in ontwikkelingen en/of voortgang en het management te voorzien van de nodige management informatie.
  • Stakeholder Management : brugfunctie opnemen tussen finance en werkveld project teams, teneinde een optimale samenwerking met interne en externe stakeholders te verzekeren.
  • Leveranciersbeheer : opvolgen van leveranciers teneinde een efficiënte relatie met de business te verzekeren.

Je profiel

  • Je bent in het bezit van een Bachelordiploma in de financiële richting
  • Je hebt een financiële en boekhoudkundige kennis en 1 tot 3 jaar ervaring
  • Je bent drietalig NL/FR/ENG
  • Je hebt een goede kennis van MS Office, SAP, BI
  • Je hebt goede communicatie- en organisatorische en analytische vaardigheden

 

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, nettovergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groepsverzekering, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s. Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!