Je verantwoordelijkheden

Als RPA Developer in ons RPA Factory team bedien je de teams binnen Delhaize. In een leuk team van 3 RPA developers ga je aan de slag met het automatiseren van bedrijfsprocessen. Een taak die we bij Delhaize heel serieus nemen. De RPA Factory hebben we enkele jaren geleden opgezet binnen onze hele groep Ahold Delhaize, en we durven te zeggen dat we een van de frontrunners binnen de corporate wereld zijn als het gaat om RPA ontwikkeling. Onze ambities reiken verder; van HR tot Supply Chain en Finance, er valt nog genoeg te automatiseren. Momenteel hebben we 50+ handmatige processen geautomatiseerd. Wereldwijd zijn dat er meer dan 500. Naast het team in België werk je samen met andere Europese (RPA) collega's en word je onderdeel van onze Global RPA community.
Onze kantoorsites bevinden zich te Zellik, net buiten de Brusselse ring, al is flexwerken in hybride vorm (thuis / kantoor) nu het uitgangspunt.  

 

Zo ziet jouw werk als RPA developer bij Delhaize eruit:
•    Je focus komt te liggen op het bouwen van nieuwe bots. Je inventariseert de behoefte bij de business en beoordeelt de haalbaarheid van nieuwe botmogelijkheden. Vervolgens bouw je deze met behulp van Automation Anywhere software. 
•    Je analyseert bedrijfsprocessen waarbij je kijkt naar de (technische) vereisten om botverwerking mogelijk te maken.
•    Je past bestaande bots aan en onderhoudt ze, deze verantwoordelijkheid ligt bij het gehele team. Zo komt het regelmatig voor dat je aanpassingen maakt in bots van collega’s die volgens de Ahold Delhaize standaarden zijn gebouwd.
•    Je werkt in een agile omgeving in een devops team waar we momenteel planningstools voor opzetten.
•    Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van een technische beschrijving van de bot en een test rapport.
•    Het geven van RPA-trainingen aan eindgebruikers waarbij je jouw kennis en best practices deelt

Je profiel

Dit breng je mee
•    Minimaal 1 jaar ervaring als RPA developer, of aantoonbare ervaring met het maken van complexe excelbestanden (incl macro’s). Programmeerervaring is een pre. 
•    Ervaring met Automation Anywhere A360 of PowerAutomate is een pre.
•    Je werkt oplossingsgericht en neemt verantwoordelijkheid in het project om de bots op te leveren. Jij adviseert daarbij de business partner over procesverbeteringen die soms noodzakelijk zijn om de RPA oplossing optimaal in te kunnen zetten.
•    Bij de nazorg en updates ben je ook betrokken, we vinden het belangrijk om kwalitatief hoogstaande bots op te leveren. 
•    En tot slot heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. 

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, nettovergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s. Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!