Je verantwoordelijkheden

De gezondheid en het welzijn van onze medewerkers en werkzoekenden is belangrijk voor ons. Daarom zullen er, naar aanleiding van de maatregelen rond het Coronavirus, geen fysieke sollicitaties meer plaatsvinden. Maar solliciteren kan nog steeds! Het Talent Mobility team van Delhaize ontmoeten jullie graag op digitale en telefonisch kanalen. We blijven klaar staan om je te matchen aan een job bij Delhaize. 

Als Risk & Control specialist ondersteun je jouw manager bij de ontwikkeling en uitvoering van een Risk & Control organisatie binnen de retailmerken van Ahold Delhaize. Meer specifiek biedt R&C het lokale management een tweedelijnszekerheid m.b.t. de ICFR-structuur bij de drie verdedigingscontroles van Ahold Delhaize. 

Je voert jouw activiteiten uit in jouw land en zorgt ervoor dat de interne controlestructuur van Ahold Delhaize effectief en efficiënt is ontworpen en voldoet aan de vereisten van het Group Support Office op gebied van minimale interne controles. Je ondersteunt de risicobeheersprocessen onder toezicht van de R&C-manager en implementeert controles om de risico's te beperken om ervoor te zorgen dat er goede systemen voor risicobeheersing en interne controle bestaan, en dat deze ook effectief functioneren in alle lokale retailmerken. 

 • Een interne controlestructuur ontwerpen en beoordelen in overeenstemming met de vereisten van de ICFR (Internal Control on Financial Reporting) en het groepsbeleid. 
 • Toezicht op de doeltreffendheid van de essentiële controles. 
 • Relaties met het lokale management opbouwen en onderhouden. 
 • Het lokale management ondersteunen bij de uitvoering van risicoanalyses op projecten en proceswijzigingen.
 • Het lokale management ondersteunen om de problemen bij hun interne audits te verhelpen.

Je profiel

 • Masterdiploma in financiën, boekhouding en/of economie. Een CPA-/ACCA-kwalificatie hebben of erkend auditor zijn is een troef, maar geen vereiste. 
 • 2-3 jaar werkervaring in één of meer domeinen (externe/interne audits, interne controle, bedrijfs- en/of financiële controle.)
 • Vloeiend in het Engels (schriftelijk en mondeling) en in de binnenlandse taal of talen. 
 • Goede communicatie & teammanagementvaardigheden. 
 • Analytische vaardigheden om processen te begrijpen en te challengen en om advies te kunnen geven over risicobeheer en de uitvoering van controles. 
 • Flexibel en goede tijdsbeheervaardigheden. 
 • Zelfstandig kunnen werken.
 • Kennis van SAP en/of IT General Computer Controls is een pluspunt. 

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, netto vergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize! #LI-TVDR