Je verantwoordelijkheden

Als Retail Recruiter, trek je aan en selecteer je de beste talenten voor onze onze winkels van de regio Noord van België! Je beheert de rekruteringsprocedure van A tot Z en brengt deze tot een goed einde. Hoe doe je dit concreet? 

  • Je organiseert voorbereidende gesprekken met de hiring managers om hun rekruteringsnoden goed te begrijpen.
  • Je identificeert en screent geschikte kandidaten via diverse kanalen. Je gaat proactief zoeken op sociale netwerken en databases zoals Linkedin en VDAB!
  • Je bent verantwoordelijk voor het volledige selectieproces: telefonische screening, interviews, testen en rollenspelen, opstellen van evaluatierapporten, beheer van het loonsvoorstel en contractondertekening.
  • Je volgt onze collega's in Interne Mobiliteit op en ondersteun ze in het vinden van een nieuwe uitdaging bij Delhaize. 
  • Binnen de departementen in jouw scope treed je op als expert en sta je in voor een optimale communicatie met de business doorheen het proces.
  • Je neemt deel aan verschillende projecten en processen zodat we steeds een up-to-date Talent Mobility beleid kunnen garanderen.

Je profiel

Met jouw master diploma en jouw 1-3 jaar ervaring, heeft rekrutering geen geheim meer voor jou! Sourcing ken je ook. Het rekrutering van retail profielen is zeker een plus! Jouw belangrijkste troef? Je spreekt vlot nederlands en je hebt een goede kennis van Frans. Je bent ook een echte teamspeler, en je bent resultaatsgericht en proactief.

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, nettovergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s. Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!