Je verantwoordelijkheden

Om een collega tijdelijk te vervangen, zoeken wij naar een Retail Program Manager voor een periode van 5 maanden.

Als Retail Program Manager ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en integrale planning en communicatie van projecten, initiatieven en events die in de winkels worden uitgerold. Je beheert het volledige proces van voorstel tot (eventuele) roll-out. Daarbij beheer en analyseer je de inkomende aanvragen op basis van prioriteit, impact en timing voor de winkels. Op basis hiervan doe je een voorstel van het meest geschikte programma en een realistische planning en begeleid je het consolidatieproces. Weerhouden projecten worden nauwgezet in kaart gebracht, gevisualiseerd en gecommuniceerd naar de verschillende doelgroepen via een driemaandelijkse ‘yearly calendar’. Je zorgt ervoor dat de yearly calendar binnen het bedrijf gekend is en waakt erover dat het proces wordt gevolgd.

Hiernaast onderhoud je constructieve contacten, geeft info en advies, en begeleidt alle spocs, stakeholders en owners uit diverse departementen bij het proces. Ook werk je aan vereenvoudiging, automatisatie en digitalisering van het proces.

Tenslotte sta je in voor projectbegeleiding en -opvolging en werk je actief mee (ontwikkeling) aan tal van initiatieven en projecten die bijdragen tot de operationele efficiëntie in de winkels of betere samenwerking.

 

Je profiel

  • Je beschikt over een master opleiding of gelijkwaardig door ervaring met ten minste 3 jaar relevante ervaring in de operationele werking van winkels.
  • Je bent een sterke organisator en planner met oog voor detail.
  • MS Excel en Powerpoint (en andere MS toepassingen) ken je goed. 
  • Je bent een vlotte communicator met sterke onderhandelingsvaardigheden, overtuigings-en beïnvloedingskracht. 
  • Stakeholder management heeft geen geheim voor jou!
  • Je bent strategisch en conceptueel sterk.
  • Je kan prioriteiten stellen en je denkt probleemoplossend
  • Je bent proactief, flexibel en autonoom.
  • Je bent tweetalig Nederlands- Frans (met een basiskennis Engels). 

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, nettovergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s. Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!