Je verantwoordelijkheden

Als Replenishment Specialist sta je in voor het dagelijkse beheer van de magazijnvoorraad en de productvoorraadniveaus. Dit doe je door de opvolging van bestellingen bij onze leveranciers te verzekeren op basis van jouw anticipatie op winkelbestellingen. Op die manier zorg je ervoor dat de beoogde doelen worden bereikt wat betreft de beschikbaarheid van producten in winkels en voorraadniveaus.

 • Zorgen voor magazijnaanvulling, schatten van winkelvereisten op basis van prognosemodellen (rekening houdend met trends en seizoensinvloeden) en beheren van bestellingen van leveranciers, met behulp van geautomatiseerde systemen, om leveranciers in staat te stellen om hun leveringen te plannen op basis van bestellingen, op tijd en in de juiste hoeveelheden / composities.
 • Een optimaal voorraadbeheer verzekeren volgens de doelstellingen van de beschikbaarheid van winkels en het voorraadniveau in de magazijnen. Bovendien probeer je het risico op verlies van inventaris zoveel mogelijk te beperken.
 • Coördineren van orders voor promotieartikelen en nieuwe items om tijdig voldoende voorraad te hebben om productverzendingen naar winkels te garanderen (bijv. Vervangingen, crossdocks, kantoorzendingen).
 • De voorkeurscontactpersoon zijn (voor de verschillende diensten van Delhaize, voor de leveranciers, …) voor alle vragen en problemen bij het bevoorraden en de nodige acties ondernemen om gebreken in voorraden zo snel mogelijk te voorkomen (mogelijk in samenwerking met het verkoopsteam).
 • Zorgen voor opvolging, feedback en escalatie van bevoorradingsproblemen om inzicht te krijgen in de snelheid van service en om leveranciers op basis daarvan te kunnen oproepen en / of sanctioneren.
 • Proactief communiceren naar de winkels met alle informatie die nodig is om hun bevoorrading te beheren (onbeschikbare items en redenen, alternatieven, herinvoering van artikelen, heropening van seizoensartikelen, datumverzendingen, etc.)
 • Bijdragen aan een positieve teamsfeer

Je profiel

 • Je beschikt over een bachelordiploma en hebt 1 à 2 jaar ervaring (winkel of logistiek)
 • Je bent drietalig (NL/FR/EN)
 • Je hebt kennis van de Supply Chain- en logistieke processen
 • Je hebt een goede kennis van de ERP-/BI-systemen, alsook van de rapporteringstool van SAP
 • Je bent polyvalent en stressbestendig

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatieverzekering, terugbetaling woon-werkverkeer, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.
Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!

#LI-ESCHU1070