Je verantwoordelijkheden

Heb je een passie voor vastgoed? Wij zijn op zoek naar een Real Estate Paralegal die zal helpen bij het beheer van ons vastgoed. Wil je hier snel meer over te weten komen? Lees dan deze vacature! 

Als rechterhand van een dynamisch vastgoedteam speel je een transversale rol  en help je bij het opstellen van de juridische documenten met betrekking tot commerciële huurcontracten, vastgoedrechten,aankoop, verkoop en/of herontwikkeling van onze vaste activa. Je bent perfect op de hoogte van de voorbereiding en opstelling van juridische en contractuele documenten. Je stelt de juiste vragen om de belangen en de juridische status van Delhaize te beschermen wat het beheer van haar vastgoed betreft. Je analyseert onze contracten en draagt zo bij tot een efficiënt en proactief beheer van ons vastgoedportfolio. Je blijft op de hoogte van de laatste juridische ontwikkelingen op de vastgoedmarkt en wisselt je kennis uit met je collega's. 

Je profiel

Je bent tweetalig (Frans, Nederlands) en hebt een bachelordiploma of graduaat in de rechten of een vastgoedrichting. Je hebt enkele jaren ervaring in vastgoed; ervaring in de retail is een pluspunt.. Goede juridische reflexen en (risico-)analyse zijn slechts enkele van je sterke punten. Je hebt ook talent voor zowel mondelinge als schriftelijke communicatie en presentatie, ook in het Engels. Je jongleert moeiteloos met meerdere taken en teamwork is voor jou een tweede natuur. Je stelt de klant centraal en streeft naar uitstekende resultaten en het halen van deadlines. Je bent georganiseerd en nauwkeurig en kunt op een zelfstandige en verantwoordelijke manier werken. 

Ons aanbod

Een job en een rijk gevuld privéleven? Bij Delhaize is dat mogelijk! Je ontvangt een volledig salarispakket met vele extralegale voordelen zoals maaltijdcheques , een vergoeding voor woon-werkverkeer, een hospitalisatieverzekering, een groepsverzekering en natuurlijk personeelskorting in de winkels! En wat met je professionele ontwikkeling? Bij Delhaize wordt daar meteen op ingezet, dankzij opleidingen op de werkvloer en via ons opleidingsaanbod. Carrièremogelijkheden? Die zijn er ook! Vraag het maar aan een van je toekomstige collega's. #LI-FVDBERGHE