Je verantwoordelijkheden

Mede verantwoordelijk voor de aanmaak, opvolging en validatie van de productspecificaties van de huismerk producten, gevalideerd door R&D Team, dit om de kwaliteit en veiligheid van de huismerk producten te garanderen.

PRP13: Product info, spec & dev

Om de best mogelijke kwaliteit van de producten te kunnen garanderen voor Delhaizewinkels en -klanten, leg je alle productspecificaties vast in het quality systeem.

PRP 09 – Leveranciersopvolging 

Opvolging van de geldigheid van de leveranciers, product en ingrediënt certificaten mbt GFSI, sustainability en alle keurmerken voor de huismerken.

Support Projecten 

Geven van ondersteuning en meewerken aan belangrijke of urgente ad hoc projecten binnen het kwaliteitsdepartement, teneinde het departement efficiënter te laten functioneren.

Je profiel

  • Je beschikt over een Bachelor diploma met voorkeur een wetenschappelijke oriëntering (bv. voedingsleer, labotechnieken, voedingsmiddelentechnologie, productontwikkeling, chemie, industrieel of bio-ingenieur, …)
  • Je hebt minstens één à twee jaar ervaring binnen kwaliteit en een achtergrond in de voedingssector
  • Je hebt kennis van HACCP en andere kwaliteitsnormen
  • Je hebt oog voor detail en draagt graag bij aan een bedrijfsstrategie
  • Basiskennis van courante softwaretoepassingen is vereist
  • Je spreekt NL / FR en ENG

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijkloon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: maaltijdcheques, groepsverzekering en facultatieve hospitalisatieverzekering, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! Thuiswerk spreekt voor zich en wordt voor elke job anders ingevuld.  En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.
Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!  #LI-CG1