Je verantwoordelijkheden

Aansturen van de ploeg van quality specification administrators & packaging coordinatoren, teneinde de ontwikkelingen en verbeteringen van huismerk producten binnen een zo kort mogelijke time-to-market te garanderen voor alle productcategorieën, met conforme etikettering. Creëren en implementeren van proces-optimalisaties (in lijn met het Quality Management System) voor maximale efficiëntie en afstemming tussen capaciteit en workloadplanning alsook mee uitbouwen van de Food Safety Culture.

1.    Proces optimalisatie 

Implementeren van richtlijnen, procedures, werkmethodes en normen voor eigen merkproducten en verpakkingen, teneinde de gedefinieerde doelstellingen op een effectieve en efficiënte manier te realiseren. Identificeren van tekortkomingen in huidige methoden, systemen en procedures, en analyseren, voorstellen en (waar mogelijk) implementeren van alternatieven, teneinde een efficiënt en effectief ontwikkelingsproces te waarborgen.

2.    People management

Aantrekken, managen, evalueren en ontwikkelen van teamleden, teneinde een omgeving te scheppen waarin alle medewerkers empowered en geëngageerd zijn, en teneinde een optimale kwalititatieve en kwalitatieve invulling te garanderen.

3.    Budgetbeheer 

Opzetten en beheren van het budget van het labeling team.

4.    Productspecificaties & verpakking

De validatie van productspecificaties (performantie, nutrionele, ingrediënt, sensoriële en duurzaamheidsaspecten en productveiligheid)  en -verpakking (design, claims, logo’s, wettelijk verplichte info) coördineren en op uniformiteit en datakwaliteit controleren, teneinde alle bestaande en nieuw te ontwikkelen “private brand” producten aan de Delhaize kwaliteitscriteria én wettelijke aspecten (incl. een correcte etikettering) te doen beantwoorden, binnen een zo kort mogelijke time-to-market visie.

5.    Intern & extern relatiebeheer

Tot stand brengen van  effective werkrelaties met de andere kwaliteitsteams, aankoop, sourcing en marketing, teneinde de gemeenschappelijke strategieën en ontwikkelingen voor huismerken te garanderen. Opbouwen en onderhouden van externe relaties met betrekking tot het eigen expertisedomein, en de missie en standpunten uitvoeren om een optimale samenwerking te hebben met alle relevante stakeholders, evenals een bijdrage te leveren aan het gewenste imago van Delhaize.

6.    Leveranciersopvolging

Garanderen dat de specification administrators een correcte opvolging doen naar certificatie van de huismerk leveranciers, Bio leveranciers alsook sustainability topics en alle keurmerken.

7.    Support projecten

Geven van ondersteuning en meewerken aan belangrijke of urgente ad hoc projecten binnen het kwaliteitsdepartement, teneinde het departement efficiënter te laten functioneren.

8.    Operationele permanentie 24/7

24 uur per dag, 7 dagen per week op basis van beurtrol bereikbaar voor noodsituaties in winkels / stapelplaatsen/ Transport met betrekking tot kwaliteit en voedselveiligheid.

Je profiel

  • Je beschikt over een Bachelor diploma met voorkeur een wetenschappelijke oriëntering (bv. voedingsleer, labotechnieken, voedingsmiddelentechnologie, productontwikkeling, chemie, industrieel of bio-ingenieur, …)
  • Je hebt minstens één à twee jaar ervaring binnen kwaliteit en een achtergrond in de voedingssector
  • Je hebt kennis van HACCP en andere kwaliteitsnormen en etiketeringswetgeving
  • Je hebt oog voor detail en draagt graag bij aan een bedrijfsstrategie
  • Basiskennis van courante softwaretoepassingen is vereist
  • Je spreekt NL / FR en ENG

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, nettovergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s. Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize! #LI-CG1