Je verantwoordelijkheden

Mede verantwoordelijk voor het bepalen van de Delhaize huismerk policies, de procedures en werkmethodes alsook opvolgen van de trends in het kader van productontwikkeling, zodat Delhaize trendzetter kan zijn op de markt.

1.    QMS management – policies & requirements

Om de best mogelijke kwaliteit van de producten te kunnen garanderen voor Delhaizewinkels en -klanten, bepaal en schrijf je mee de huismerk policies en leveranciersverreisten.

2.    QMS Management – legislation & trends

Opvolgen van trends en wetgevingen zodoende Delhaize trendzetter kan zijn op de markt en er expertise support kan gegeven worden aan commerce en marketing.

3.    Producttesten 
Externe testen / proefsessies van “own brand” producten coördineren in samenwerking met de aankoop- en sourcingafdeling, teneinde de kwaliteit (performantie, nutritionele, ingrediënt, sensoriële en duurzaamheids- aspecten) en de productveiligheid van de producten te garanderen.

4.    Support projecten

Geven van ondersteuning en meewerken aan belangrijke of urgente ad hoc projecten binnen het kwaliteitsdepartement, teneinde het departement efficiënter te laten functioneren.

5.    Operationele permanentie 24/7
24 uur per dag, 7 dagen per week op basis van beurtrol bereikbaar voor noodsituaties in winkels / stapelplaatsen/ Transport met betrekking tot kwaliteit en voedselveiligheid

Je profiel

  • Je beschikt over een Masterdiploma Bio-Ingenieur of gelijkwaardig
  • Je hebt minstens drie jaar ervaring binnen kwaliteit en een achtergrond in de productiesector
  • Je hebt kennis van HACCP en andere kwaliteitsnormen
  • Je hebt oog voor detail en draagt graag bij aan een bedrijfsstrategie

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. 
Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tank- of laadkaart binnen het federaal mobiliteitsbudget, gsm plus abonnement, netto vergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groepsverzekering en facultatieve hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! 
Thuiswerk spreekt voor zich en wordt voor elke job anders ingevuld. 
En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. 
Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.
Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize! #LI-CG1