Je verantwoordelijkheden

Mede verantwoordelijk voor de coordinatie van de vastgestelde non conformiteiten afkomstig van verschillende kanalen, dit om de kwaliteit en veiligheid van de producten te garanderen en het imago van Delhaize te beschermen.

Non conformiteiten management

Om de best mogelijke kwaliteit van de producten te kunnen garanderen voor Delhaizewinkels en -klanten, volg je de non conformiteiten afkomstig van verschillende kanalen op: 

–    Clients complaints 
–    Interne stakeholders (Snow tickets, Stores, warehouses, OPCOs)
–    Externe stakeholders (labo’s, autoriteiten, leveranciers, Test Aankoop, pers …) 

 

Recall & Withdrawals

Product recalls & terugroepingen” met de verschillende interne en externe stakeholders (depots, aankoop, communicatieafdeling, replenishment, autoriteiten,  etc.) coördineren, onder leiding van het incidententeam, en de correcte procedures voor PRP 10 toepassen / uitvoeren.

Operationele permanentie op basis van beurtrol voor noodsituaties met betrekking tot kwaliteit en voedselveiligheid

 

Je profiel

  • Je beschikt over een Masterdiploma Bio-Ingenieur of gelijkwaardig
  • Je hebt minstens vijf jaar ervaring binnen kwaliteit en een achtergrond in de voedingssector
  • Je hebt kennis van HACCP en andere kwaliteitsnormen
  • Je hebt oog voor detail en draagt graag bij aan een bedrijfsstrategie
  • Je spreekt Nederlands met een goede kennis van het Frans

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, nettovergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s. Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!